Zalubila som sa do gaya a jeho priatel si myslel , ze s nim paktujem a z jednej nezmyselnej vety sa skoncilo nase kamaratstvo
zacalo sa to celkom nevinne ... zacali sme sa zdravit , az mi raz kamoska povedala , ze je gay pravda mne to nevadilo , preco by mi malo vadit , ze je gay ? vsak sme len kamosi ... jeho byvalemu priatelovi to pravda nevadilo , dokonca som sa s nim tiez s
jeeeeeee super taže som neni najtupšaa w NR....no ten kto to na teba napisal na pokeci je raadny kkt...z teplošom je dobree sa bawit samozrejme len ako kamoška... ...mala bi si wiskuuušat saa s nim porozprawat že kto mu to nataral a tak...a ked enpomože ho ignorowat a teplošow to po čase prejde....
no dowolte ajki ste dobri som z klokočini...benkowa škola....a na agraač naša treeda nemohla is a celaa škola šla a mi sme nemohli a mali sme sa trepat na trapny hrad...a tak sme ostali šeci doma...a weete do bol na agraači???konraad.....waaaaaaaaaaa....
Antropofobia : hh dikes , pozor tvoje prispevky hranicia so sympatiami s hnutim oznacovanim na nete ako 88...aj ked nemozem zas povedat ze s tym hnutim nesuhlasim...
tomu 88 nechaapem ale newa....som tu tri dni.. ...ale ja mam taku smolu an tee stretnutia s konradom aj pred asi 2 tidnami bol w maxe a boli sme tam na nakupi s kamošku a sme newedeli že on tam bude a jak sme odišli že tam došiel...fnuk
urcite ta to velmi mrzi ze kvoli niekomu kto zavidi dobre kamaratstvo sa to skoncilo... ale asi by si mala chvilku pockat a potom sa s tym tvojim kamaratom porozpravat..... a povedat mu ze onho nechces prist bo ho mas rada ako kamarata to je vsetko......a mooooooc drzim palceky bo kamarati su moooooc dolezity ludkovia
Antropofobia ....wooobec nwm čo to je 88....weem no čiislo... ...ale dobre nerište ma už..nestem tu prosit o to mna to bawii no ale adminow a tak asi nie...
heh radsej ju neriesme...je este moc mladucka...raz pochopi vsetky veci...heh takze nevies co je 88?...spytaj sa na pokeci tam ti urcite tvoji kamosi prezradia co to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
10.klokocina?!..nemam slov..hh..tam uz co sa deje...
aj mna...mozno je to nejaky fetak ktoremu prepina v hlave a hra sa na 13 rocne dievca s IQ 65
bodee..este vas konrad neomrzel??!
...inak moja zlata ten je v nr skoro stale tak sa nepokakaj ked si ho stretla na agraci doble?!..hh