Predstavte si, že máte dieťa a po rokoch sa príde na to, že vám bolo zamenené v pôrodnici. Čo by ste robili? Chceli by ste svoje ´pravé´ dieťa naspäť? Nechali by ste si to, ktoré ste vychovali? Ale čo ak by tá druhá rodina chcela to vaše späť?
Nad týmto som sa nie raz zamýšľala.. A neviem, fakt kým človek nie je v takej situácii tak nevie asi povedať ako by reagoval.. V jednej časti rod. Prípadov ak su to teda skutočne udalosti fakt. Tak to vyriešili tak, ked im aj nemocnica dala peniaze a ta jedna rodina bola bohatá.. Tak deti si vymenili za tie svoje ale kúpili si ta chudobná rodina dom vedľa nich a stretávali sa ale neviem no ci naozaj takéto happy endy sa stávajú
jedine na striedačku, chcela by som obe a aj tá druhá matka,....pripomenulo mi to prípad, ktorý sa skutočne stal, zamenilo dievča a chlapec a "ostalo to v rodine", vzali sa, bolo to vo verte-neverte
podľa mňa v tomto prípade veľmi zaváži záujem dieťaťa, dieťa v tej chvíli už nie je majetok rodiča že "chcem," tak vytrhnem dieťa z prostredia v ktorom roky vyrastalo a ku ktorému má pud a len tak ho šupnem do iného... a čo sa potom tomu decku povie? "tvoja mama čo s tebou bola roky vlastne nie je tvoja mama, tak budeš teraz bývať s tvojou ozajstnou mamou?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@sasi2680 to som videla ale asi nie vždy je to také ez