@1 asi tak. bol to najprv krátky "vzťah", potom sa to pokazilo a nejaký čas sme sa správali, akoby sa nič nestalo a predstierali kamarátstvo, nakoniec sme úplne prerušili kontakt
stále ma to štve, že to dopadlo práve takto, bol to dokonalý človek a strašne často naňho myslím, aj keď to už bolo pred niekoľkými rokmi...
Je dobre vsetky zeny nebrat ako sexualne objekty lebo niektore zeny maju velmi pekne kamaratky. A co je lepsie mat 3 sexualne kamaratky, alebo 3 nesexualne kamaratky z ktorych kazda vas zoznami s dalsimi kamaratkami? to je jednoducha matematika 30 > 3
ak nerátam platonické lásky, tak nie, platonické v tom poňatí, že hoci sme neboli kamaráti, poznali sme sa, ale nikdy som nemal odvahu im povedať, že sa mi páčia
Zamiloval som sa do mojej kamarátky, ktorú poznám od detstva.
A ešte k tomu je to najlepšia kamarátka mojej bývalej.
Žijem momentálne v telenovele, uf.
Áno.. Nedopadlo to nijak. Ani sa to nedozvedel. Poznali sme sa tak z videnia, neboli sme kamaráti. Veľmi mi bol sympatický, tak som sa mu začala zdraviť, a pár krát som sa mu prihovorila. Nikdy mi však nenaznačil, že by chcel niečo viac. Bolo mi to ľúto, asi to bola len platonická láska.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
stále ma to štve, že to dopadlo práve takto, bol to dokonalý človek a strašne často naňho myslím, aj keď to už bolo pred niekoľkými rokmi...
A ešte k tomu je to najlepšia kamarátka mojej bývalej.
Žijem momentálne v telenovele, uf.