Ak ti zamrzne len tak... Podľa mňa tam budeš mať trojských koníkov a iné vírusy. Aký softwer používaš? Napríklad mám dobre skúsenosti s not32, ale free je celkom dobrý
@6 Áno, to som si aj ja dlhšiu dobu odskúšavala, bratranec sa čudoval že mi to vôbec funguje
K zamŕzaniu - môže to byť čokoľvek - málo RAMky a veľké nároky, vírusy... občas sa oplatí defragmentácia disku... prípadne to môže byť aj hardvérová chyba... ťažko povedať...
virus. co ja viem. sprav obnovu systemu. po priapde napsi, ake mas hardware rozhrania. Ramka to nie je ja mam o nieco nizsiu. ja ju mam ale urpavenu a 512 urcite nie je.
hh mrznutie moze spocivat aj v prehrievani komponentov na zakladnej dosky ..napr chipsetu alebo CPUcka do nej osadeneho ,nedostatocnym chladenim zapricinenym obotrebovanim pohyblivych casti chladica(ventilator) pripadne zaplnenim rebier chladica prachom alebo nedostatocnou ucinnostou tepelnovodivej pasty (casom meni svoje vlastnosti pripadne konzistenciu a viac sa podoba izolantu) ....preto pc potrebuje aspon obcasnu udrzbu....v inom dosledku to moze byt systemova chyba pripadne nejaka sracka co si dostal z netu....
takze, aj mne zamrza comp. mam ho asi tak mesiac, novy, vcera to zacalo, z nicoho nic. ked sa to stalo raz, v pohode. lenze ked som ho zapla, asi tak o 15 min. zamrzol zas. a potom zas a zas... tak som odinstalovala vsetko, co som donho nainstalovala. zamrzol aj tak. win vista, procesor: amd athlon (tm)64 x2 dual core processor 4200+ 2.20 ghz, ram 1023 mb, 32-bitovy operac. system. mam ho dat do opravy, alebo sa s tym da nieco robit?
ellie. To moze byt vselico. Mozes mat tam virus. alebo ja neviem co. daj obnovu systemu po pripade ..... nainstaluj si antivirus a potom supsti detekciu. Aby novy PC zamrzal. Mozes ho dat aj do reklamacie. Ale co ti tam spravia s nim? Skoro nic. mozu ti povedat mas tam virus a za to si mozes ty a nie oni. takze spusti antivirusa potom sa uvidi.
skoda, ze mas na tom pc vistu. a skoda, ze ju nemozes odinstalovat a dat tam iny OS lebo potom by ti nemusela platiti zaruka.
dalej to mozu robit aj dake programy, kedze neviem ake tam mas. moze tam byt to co tam nema byt. Mne napr. zmazral pc koli otmu, ze som tam mal vela programov ktore sa nazvajom "bili"
Inak podobny pripad som aj raz zazil a predajca im reklamaciu po preskusnai a prevereni zavady neuznaô z dovodu, ze tam instalvoali to co tam nemalo byt. takze na to si treba davat aj pozor.
no antivir mam, podla neho virus nemam, ja neviem... idem to preskusat este raz. no co som si sem nainstalovala, tak to je mozilla, icq, antivir a nejaky cistic pc, ostatne tam uz bolo, ked sme ho prvykrat zapli. potom som to vsetko, co som instalovala ja, nainstalovala, lebo som si povedala, ze ved ked ostatni maju icq a nic im to nerobi, tak v tom to asi nebude. no tak ale ja neviem, zas taka odbornicka na pc nejsom heh, obnova systemu? a to mam jak spravit?
neviete co mam robit ked mi zamrza PC iba ak pustam hry, alebo dam setric obrazovky a este na nete ked napr. na youtube zvacsim nieco tak zamrzne, neviem cim to je
Zdravim,tiež mám ten problém. Nedávno som si zohnal procesor amd athlon 64 x2 4200+ 2,21 Ghz. Predtým som mal 3200+ jednojadrový. A od vtedy mi len tak z ničoho nič zamŕzal pc, myslel som, že je to slabou ramkou, no nebolo. Potom mi odišiel zdroj, kupil som silnejší 400W. No aj tak mi zamŕza nadalej. Tiež som si ho poriadne vyčistil. Nezabralo. Tak som skúšal rôzne anti viry a anti spywary a čo ja viem,čo ešte. Vírus mi to nenašlo. Používam AVG a občas CCleaner.
Mám win 7 ultimate, 32-bit. Amd Athlon 64 X2 Dualcore 4200+ 2,21 GHz, RAM je 2,25 GB DDR. Grafiku maj Geforce 9500GT. Neviem čo s tým je. Prosím poradte mi,lebo už mám nervy. Mám zohnať ešte 1GB Ram alebo silnejší zdroj? Alebo ho cely zase preinštalovať a naformátovať disky?
Dobry vecer prajem..Ja by som potreboval informaciu ohladom mojho nootbuku ,chcel by som sa spytat,ze preco mi mrzne.kamos mi vravel,ze v nom mam virus a aj ze si ho mam preinstalovat...Ale ja chcem vediet co je pricinou toho,ze mi mrzne....Ja to nechapem...Momentalne mam nootbuk Asus X52J.Mam v nom Windows 7,320 harddisc,3gb ram a 512 mb graficku kartu Ati mobility Radeon HD 5470....Ked som ho kupil tam mi isiel v pohode,ale potom po 3mesiacoch zacal mrznut castejsie....Hlavne ked hram nejaku hru,alebo aj ked si kukum filmy tak z nicoho nic mi zmrzne....Poradte mi Plaise...
Ja Vám poviem takto..ja som dostal notebook ASUS X52J na vianoce..asi po mesiaci mi tieź zamŕzal stále a stále dookola. Tak som neváhal a preinstaloval som WIN7..asi na 2 dni to pomohlo a zase mi začal zamrzať...Dal som ho reklamovať a VYMENILI MI CELU ZAK.DOSKU...mozem si zaklopat vobec nezamrza!! Takže nemusite mat vyrus v PC, ked vam to zamrza. Moźno máte nejaký zlý komponent v PC/Notebooku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
moze to byt vada vo vela vela veciach. pre zaciatok - ckni si registr ci v nich nemas nejaku chybu
Super antispiware
Link:
» www.superantispyware.com/downloads/SUPER...
K zamŕzaniu - môže to byť čokoľvek - málo RAMky a veľké nároky, vírusy... občas sa oplatí defragmentácia disku... prípadne to môže byť aj hardvérová chyba... ťažko povedať...
virus. co ja viem. sprav obnovu systemu. po priapde napsi, ake mas hardware rozhrania. Ramka to nie je ja mam o nieco nizsiu. ja ju mam ale urpavenu a 512 urcite nie je.
skoda, ze mas na tom pc vistu. a skoda, ze ju nemozes odinstalovat a dat tam iny OS lebo potom by ti nemusela platiti zaruka.
dalej to mozu robit aj dake programy, kedze neviem ake tam mas. moze tam byt to co tam nema byt. Mne napr. zmazral pc koli otmu, ze som tam mal vela programov ktore sa nazvajom "bili"
Inak podobny pripad som aj raz zazil a predajca im reklamaciu po preskusnai a prevereni zavady neuznaô z dovodu, ze tam instalvoali to co tam nemalo byt. takze na to si treba davat aj pozor.
Mám win 7 ultimate, 32-bit. Amd Athlon 64 X2 Dualcore 4200+ 2,21 GHz, RAM je 2,25 GB DDR. Grafiku maj Geforce 9500GT. Neviem čo s tým je. Prosím poradte mi,lebo už mám nervy. Mám zohnať ešte 1GB Ram alebo silnejší zdroj? Alebo ho cely zase preinštalovať a naformátovať disky?
sewa