Ako kedy... ked idem len na WC tak nie, mám také presklenené dvere takže vidno,že dnu sa svieti a niekto tam je... a keď sa sprchujem tak niekedy áno, alebo ešte keď sú u nás bratovi kamoši...
@krampus tak je ešte len pár minút po polnoci, takže ešte to nič neznamená
Mne to napadlo hneď, kedysi dávno som si myslela, že celý ten žáner je odvodený od toho slovesa, a čo sa týka toho podstatného mena, tak to, ako si to vyložíš zrejme záleží len na tom, ako to vyslovíš, či e (no, to anglické, nechce sa mi hľadať fonetický znak) alebo ej
@krampus Podľa slovníka (ale len toho na zozname, iný po ruke nemám) by ale substantívum od rape malo byť raptor, čo mne osobne evokuje slovo rapture a preto mi to príde neskutočne ironické
Podobne, 2 roky po nasťahovaní ešte stále nefunguje zámok rada by som povedala že takto vznikajú vtipné situácie ale nie - vznikajú neskutočne debilné!
Akonáhle vojdem do kúpeľne ja, pričom to vopred oznámim, ostentatívne zatresnem dvere, pustím vodu a nahlas si pokašliavam, začne sa dnu dobýjať každý, kto je momentálne doma.
(Bez preháňania, aj keď som bola celý deň preč a išla som do kúpeľne jediný raz večer, snažila sa mi tam natrepať matka, kt. mala celý deň voľno.)
nelezieme si doma do kúpeľne, v našom megabyte počujú ešte aj susedia o dve poschodia vyššie, že sa u nás niekto sprchuje
ale na priváte som kamarátke spôsobila traumu tým, že keď sa u nás sprchovala, pravidelne som jej stála za dverami a kričala: "Ikííky sú holé? Si holá? A ty sa sprchuješ bez šiat?" a ona sa tak strašne hanbila, že sa teraz všade potrebuje zamykať a bojí sa, že jej tam niekto vbehne
Len keď idem buď na WC alebo sa sprchujem/kúpem tak sa zamknem.
Ale len ak sa to dá lebo my v našej bytovke máme takú nahovno statiku, že sa to s nami kýve zo strany na stranu a tak sú obdobia, kedy sa tie hlúpe dvere nedajú ani poriadne zavrieť, nie to ešte zamknúť. Ale našťastie sa to stáva len málokedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
a okrem toho, väcsinu casu som sama doma. teda v podstate zobudim sa, som sama. idem spat, este stale som sama...na co sa budem zamykat?
ale vždy keď sú zatvorené dvere, niekto tam je, tak tam proste nelezieme, problem solved
a keď si len umývam zuby a pod., tak vtedy nie
doma nemáme kľúčik, tak väčšinou len vykrikujem, keď niekto príde do kúpeľne
Ale na private sa zamykam, predsalen som ohladuplny a desim len frajerku a rodinu
Mne to napadlo hneď, kedysi dávno som si myslela, že celý ten žáner je odvodený od toho slovesa, a čo sa týka toho podstatného mena, tak to, ako si to vyložíš zrejme záleží len na tom, ako to vyslovíš, či e (no, to anglické, nechce sa mi hľadať fonetický znak) alebo ej
Ejha, snáď mi niečo spontánne napadne (a tá angličtina je vážne divná
vlastne ja sa nikde nezamykám,ani na záchode ani v izbe
každý rešpektuje moje súkromie
Akonáhle vojdem do kúpeľne ja, pričom to vopred oznámim, ostentatívne zatresnem dvere, pustím vodu a nahlas si pokašliavam, začne sa dnu dobýjať každý, kto je momentálne doma.
(Bez preháňania, aj keď som bola celý deň preč a išla som do kúpeľne jediný raz večer, snažila sa mi tam natrepať matka, kt. mala celý deň voľno.)
ale na priváte som kamarátke spôsobila traumu tým, že keď sa u nás sprchovala, pravidelne som jej stála za dverami a kričala: "Ikííky sú holé? Si holá? A ty sa sprchuješ bez šiat?" a ona sa tak strašne hanbila, že sa teraz všade potrebuje zamykať a bojí sa, že jej tam niekto vbehne
Ale len ak sa to dá lebo my v našej bytovke máme takú nahovno statiku, že sa to s nami kýve zo strany na stranu a tak sú obdobia, kedy sa tie hlúpe dvere nedajú ani poriadne zavrieť, nie to ešte zamknúť. Ale našťastie sa to stáva len málokedy.