ze je bud pobozna ako moja jedna spoluziacka z gympla, ktoru by ziadny rovesnik aj tak nechel a ktora je uz mimochodom zanho vydata
alebo mozno skor dospela, je vyspelejsia na svoj vek, tak si podvedome hlada strasieho partnera
alebo je jej partner mentalnejsie zaostaly a skor sa priklana k jej urovni
mozno dotycna nevie, co chce alebo si potrebuje dokazovat tym, ze si zacne so starsim (vekom sa ten rozdiel aj tak viac vyrovna a uz to potom nevyzera ako velky rozdiel)
mozno nema otca od utleho veko a podla psychologov si taketo zeny kompenzuju otca ovela starsim partnerom
moja sesternica 19 ročná chodí s pánkom o rok starším a vyzerá na 40 a sa podobá na krstného - tým som chcel povedať, že mi to je úplne jedno a veď i keby chodila s nejakým dedkom tak si poviem zlatokopka a čo? má to mňa trápiť? O.o
To zatial tvrdila každá , že to určite nie je jej prípad poznám viac takýchto prípadov z mojho okolia ako zamilovanych a štastných koncov . a 11 rokov je dost velký rozdiel teraz ti to nevadí ked si čerstvo zamilovaná , ale neskor by ti to URCITE prekazalo .
Je to ich vec. Mna osobne priťahujú tiež muži okolo 25r+.(zas nie až 40 a vyššie) Taký v mojom veku sa mi nepáčia. No samozrejme závisí aj od toho čo ten 25r chalan má v hlave. Lebo keď sa správa jak decko tak môže byť aj neviem aký úžasný. V dnešnej dobe si myslipm že už to nie je nič nezvyčajné. A keď im to klape tak prečo nie?
Len si asi treba dať dvakrát pozor na to, čo od toho čakáte a či nie sú nejaké konflikty vo vašich predstavách o budúcnosti. Predsa len, je to trošku iné ako s rovesníkom.
toto ani nepokladam za rozdiel! ak si rozumeju? ona je vyzretejsia, on nie je zastaraly, ale naopak, skuseny, zrely, vie co chce, rozumny..lepsie ako mlade ucho aj keby mal 40 a viac..laska je laska
desaťročný rozdiel mi v takomto veku príde úplne v poriadku 30 rokov sa mi vôbec nezdá veľa, veď niektorí tridsiatnici stále vyzerajú ako odrastení tinédžeri a aj sa tak správajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo mozno skor dospela, je vyspelejsia na svoj vek, tak si podvedome hlada strasieho partnera
alebo je jej partner mentalnejsie zaostaly a skor sa priklana k jej urovni
mozno dotycna nevie, co chce alebo si potrebuje dokazovat tym, ze si zacne so starsim (vekom sa ten rozdiel aj tak viac vyrovna a uz to potom nevyzera ako velky rozdiel)
mozno nema otca od utleho veko a podla psychologov si taketo zeny kompenzuju otca ovela starsim partnerom
30tnik si chce užit s mladou riadne ju popretahovat a potom poslat do p.či ked si nájde inú na to
To zatial tvrdila každá , že to určite nie je jej prípad poznám viac takýchto prípadov z mojho okolia ako zamilovanych a štastných koncov . a 11 rokov je dost velký rozdiel teraz ti to nevadí ked si čerstvo zamilovaná , ale neskor by ti to URCITE prekazalo .
nemyslim si o tom nič, ale vzhladom na to,že tento rok budu mať 20te vyročie svadby,tak su asi spokojni a ten vekovy rozdiel ich netrapi
Len si asi treba dať dvakrát pozor na to, čo od toho čakáte a či nie sú nejaké konflikty vo vašich predstavách o budúcnosti. Predsa len, je to trošku iné ako s rovesníkom.