Zamýšľate sa nad svojou budúcnosťou? Ako sa v nej vidíte?
Napríklad vidíte sa v peknom dome so svojou rodinou, každý deň do práce, večer vás čaká doma žena s detmi a večerou..spoločné dovolenky ako to volám ja že ,,filmový život´´ alebo dávate prednosť kariere.. Ako to vidíte vy?
dávam prednosť v budúcnosti rodine pred karierov ale najlepsie by bolo zosúladiť to tak ja si predstavujem moju buducnosť že som vyštudovaná prekladateľka ze mam super manžela a super deti občas dovolenka ako píšeš hej take daco
@carrie no..tak áno je to možna alternatíva..ale to stále nie je ten pocit keď niekoho poriadne zdrbeš že ti spôsobil ujmu na duši zničením niečoho čo si si kupila za vlastné tak že som za to nech to niči iný
teda, ja vlastne neviem, čo chcem, ale viem, že nechcem ani jedno z toho, čo si spomenul.
zatiaľ iba vidím, ako pôjdem do Fínska, konečne precestujem krajiny Európy, kde som ešte nebola, naučím sa ďalšie jazyky a potom uvidím. ja ešte ani neviem, kde chcem bývať a čo robiť od budúceho leta a nie to, čo budem robiť, keď budem dospelá.
vlastne jediná predstava, ktorá ma baví, je tá, že budem cestovať, písať, všade žiť tak nanajvýš rok, spoznávať, milovať, pomáhať a neviazať sa. tak! viete, ako sú takí chlapi, ktorí cestujú, všade majú frajerky, ktoré ich milujú a držia im teplé hniezdo? tak ja budem taká, len v ženskom!
@husky@carrie no jo suzuki to je trieda čo sa týka terénu ...to môžem potvrdiť mali sme samuraja máme jimny-ho a v rodine máme aj vitaru ... autíčka sú to dobré ale malé ... už som si zvykol na väčšie (toyota) ale raz si určite kúpim samuraja to auto ide ako laszňyčka pomedzi stromi
Zamýšľam, ale radšej sa nevidím nikde. Človek nemôže vedieť, čo sa stane, tak ani žiadne plány nerobím. Len viem, že bduem mať huskyho a corgiho To je jedna z mála istôt do budúcnosti
@matusha veď dobre ja sa nehádam a áno súhlasím plány majú s budúcnosťou blízko, no skôr ešte je to na človeku a jeho možnostiach a povahe a ďalších tisíc vecí čo chce dosiahnuť a podobne
tak dufam, ze firma ktoru zakladame bude prosperovat.. kupim si auto, neskor dom, ozenim sa s terajsou priatelkou, spravime si nejake deti, potom zarobim nekrestanske prachy a budem sponzorovat vedu a vyskum na slovensku a budem si kupovat tajne informacie NASA... takze zasi takto nejako to vidim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a zabudla som chlapa hej aj ten je niekde v tom domci
P.S. ake auto?
tak nééé, najprv musím niekde bývať a žiť s niečoho a ptom môžem premýšľať nad vzťahom ni? či?
a to je jedno
auto? hehe..
takéto (pod stromček si tohoto roku kúpim - mama ma zabije ale to nevadí, hlavne že budem mať auto po akom túžim)
zabite ma zato nooo
čo ja viem, možné to je
ale ja radšej vlastné
hej, lebo to bude moje
@husky
fakt mi schvaľuješ také auto? si asi prvý ktorý ma nezglbáva že čo to za kravu chcem
vlastné je najlepšie..všetko čo si kúpiš sama je najlepšie, lebo si to vážiš
tak tak to auto, je úžasné
hej, s tým súhlasím, lebo si na to človek sám našetrí
tak všetko čo som si kúpila z vlastných, tak si na to dávam pozor riadny a soptím na všetko a na každého kto sa k tým veciam správa zle
človeka to viacej nasere ked si to sám zničí tak to býva
a krem toho, môžeš nahučať, stačí ísť pred zrkadlo a huč koľko len chceš
to vobec nie je krava, ale male sikovne auto do terenu
krava je:
alebo
» forum.auto.am/index.php?t=get...
z tych malych sa mi vzdy pacila Vitara alebo Jimny, vsetko od Suzuki
toto je na mňa už príliš také...no...nové
radšej nech sa toho nechytá nikto okrem nás a nebude to ani zničené
mja buducnost
teda, ja vlastne neviem, čo chcem, ale viem, že nechcem ani jedno z toho, čo si spomenul.
zatiaľ iba vidím, ako pôjdem do Fínska, konečne precestujem krajiny Európy, kde som ešte nebola, naučím sa ďalšie jazyky a potom uvidím. ja ešte ani neviem, kde chcem bývať a čo robiť od budúceho leta a nie to, čo budem robiť, keď budem dospelá.
do Bystrice mi pošli potm jedného Samurai-a prosíííííííím
» www.birdz.sk/webka/tomtoylc/...
a tohot samuraja už nemáme
» www.birdz.sk/webka/tomtoylc/...
ono vyzerá na mňa strašne tak novo
a ten Samurai...búúú