Ahojte. Prosím vás, nevie niekto ako by som si sama mohla vyčistiť zaoxidovanú základnú dosku mobilu? Viem, že to robia v servisoch ale mám pocit, že to vyčistenie aj tak nepomôže, čiže by to boli zbytočne vyhodené peniaze. Ale skúsiť to môžem, tak nevie
mobil sa nám zaoxidoval ešte v záruke, a to bežným používaním. vRaj mám mobil používať len v miestnosti. Záruku neuznali, čo ma dosť rozčúlilo, ale zbytočne. Mobil - sony... už nikdy nekúpim. V servise som zaplatila 10eur a funguje bez problémov už 9mesiacov akurát joystik je na ...
@Janulik236 ja som voľakedy čistil plošné spoje tvrdou gumou s ktorou sa gumovali atramentové perá. Vtedy ten spoj vyzeral ako nový a dalo sa na ňom spájkovať ale či by ti to pomohlo neviem. Ale nick máš veľmi milý ja tak volám niekoho koho mám rád.
. . . nefunkcnost sposobena oxidaciou sa da riesit len vymenou komponentu, alebo celeho telefonu
. . . oxidaciu nikde nevyreklamujes, nakolko je sposobena nevhodnym pouzivanim ci zaobchadzanim so zariadenim. Pouzivanim vo vlhkom prostredi. A vlhkost sa moze za urcitych okolnosti; podmienok nachadzat aj v miestnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@cortes vraj to nie je také hrozné ale na reklamácii mi chceli rovno vymeniť celú základnú dosku samozrejme za poplatok.... 150 eur....
. . . oxidaciu nikde nevyreklamujes, nakolko je sposobena nevhodnym pouzivanim ci zaobchadzanim so zariadenim. Pouzivanim vo vlhkom prostredi. A vlhkost sa moze za urcitych okolnosti; podmienok nachadzat aj v miestnosti.
» www.sos.sk/?str=384...