Ahojte, máte aj vy v triede dákych zapáchajúcich spolužiakov? Ako to riešite?
My máme v triede až 3 takých, boha smrad jak v príbytku bezdomovcov a vôbec sa to nerieši.
nie, iba jednu profesorku..zaujimave ze tych sa skolsky poriadok (dodrziavanie hygieny) ocividne netyka
a kedze to bola profesorka tak proste nijak, plytkym dychanim ked sa priblizila
na základke som mal jedného takého... strašne veľmi mi to prekážalo, ale na druhej strane mi ho bolo ľúto - neviem prečo neviem, či nedodržoval hygienu, alebo čo, ale prežil som to v zdraví...
na zakladke som mal takých troch, sedeli za jedným stolom (kmenovu sme mali v ucebni fyziky kde bol veľky stôl) no a jeden si neumyval zuby, druhy nepoužíval deodorant a treti mal obe tieto vlastnosti čo ti dvaja
sedel som inde s takým čo bol vždy nadymeny,,
a k téme... čojaviem, tak sme ľudia. a dejú aj o dosť horšie veci a nikto to nerieši.
síce mne nedávno strašne v triede smrdelo niečo ako krv (a bola som jediná), takže viem sa vžiť do tvojej situácie hold každému prekáža niečo iné
@poke
Nie, nebola to myrha. Do našej triedy chodili niekedy nemčinári a vtedy to bol puch jak...otras ale tak nie každý si za to môže takže neriešim len som chcela podotknúť, že ani cirkevná škola nie je bohviečo.
Sranda ze malym detom rozpravame o spinavych cunikoch, a pritom clovek je najsmradlavejsi a najspinavsi tvor na Zemi. A kedze je aj voda nanho malo, riesi to chemickym priemyslom :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a kedze to bola profesorka tak proste nijak, plytkym dychanim ked sa priblizila
(choďte na cirkevné školy, keď tiež chcete)
tak nie nemám, všetci dodržujú hygienické zásady (pravdepodobne)
a čo ja viem, sa navoňavkuj aby si to prekryl
Ja som chodila na strednú na katolícku a my konkr. sme v triede nemali nikoho kto smrdel ale z vedľajších tried to tiahlo jak...
sedel som inde s takým čo bol vždy nadymeny,,
síce mne nedávno strašne v triede smrdelo niečo ako krv (a bola som jediná), takže viem sa vžiť do tvojej situácie hold každému prekáža niečo iné
Nie, nebola to myrha. Do našej triedy chodili niekedy nemčinári a vtedy to bol puch jak...otras ale tak nie každý si za to môže takže neriešim len som chcela podotknúť, že ani cirkevná škola nie je bohviečo.
@ouch
Ja viem, ja viem! Ona je skvelá. ..
hej, máme a neriešime to.
niekedy si z toho ujebujeme.