no s akutnou anginou by som veru na trip nesiel, to je na tyzden antibiotik.
chronicka je v pohode, mam ju uz roky az kym som nezacal vyrazne pocitovat jej mozne nasledky, nijak ma to netrapilo. zbavit sa toho je ale problem. normalne lieky na to nemas, a preto mi neostava nic ine, nez sa ladovat cesnakom, olejcekmi, sirupcekmi, kloktadlami a receptmi starej matere. kusok sa to zlepsilo, ale bude to este dlhy boj..
@notme no tam idem aj keby sa tam mam doplazit. A lieky zo zasady neberiem, radsej sa liexim dlhsie a prirodne..no nebyvam skoro vobec chory, tak raz za 2 roky mozno...a teraz to akurat vyslo :-
ja som tiez neliekovy, ale angina je angina...teda mozes byt prechladnuty alebo co, neviem, niesom doktor a ani som ta nevidel, ale ak to je angina, tak na to antibiotika proste treba. aj keby sa ti nejak podarilo zbavit sa akutnych priznakov bez nich, stale ti to ostane v organizme a moze to napadnut srdce, oblicky...kukni sa ci mas na nich hnis a ked nie, tak to zvladnes bez liecby. ak hej, tak chod za doktorom. alebo nechod, prirodzeny vyber ma tiez svoje caro.
Ono to angína asi ani nemusí byť. Mne tak spuchne hrdlo a bolí ma (ešte aj nos akoby ma bolel z toho) keď som prechladnutý alebo ako to nazvať. To už keď toto cítim tak presne viem čo nasleduje → sviňsky upchatý nos a únava jak hrom. Dakedy keď sa mi to stane ma ešte aj zuby zadné rozbolia a musím tak 1-2 dni školy vynechať a len spať doma celé dni a ešte aj zima mi niekedy strašne je.
@notme no skor som prechladol lebo mi aj tecie z nosa trochu...a siel som spat s mokrou hlavou pred dvoma dnami...tak moze to byt dovod..no nemal som nejaku velku zimu v izbe..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
chronicka je v pohode, mam ju uz roky az kym som nezacal vyrazne pocitovat jej mozne nasledky, nijak ma to netrapilo. zbavit sa toho je ale problem. normalne lieky na to nemas, a preto mi neostava nic ine, nez sa ladovat cesnakom, olejcekmi, sirupcekmi, kloktadlami a receptmi starej matere. kusok sa to zlepsilo, ale bude to este dlhy boj..
teda mne vzdy pomaha
odkrojis ten kraj ale davaj pozor aby ti nevytiekla taka ta stavicka
a potom si to daj do ust na dakych 20-25 minut a vypluj