prosim ludia..predstavte si ze su to vasi susedia..porozbijaju dom,zabiju psa,znasilnia zenu,celu rodinu zbiju a kazdodenne kradnu vas majetok..co si poviete? vsak aj to su ludia,aj oni chcu zit..?? tak prosim nepiste tu tie moralne keci vdaka nic v zlom
@takytypek ja nechcem zapalit cigansku osadu....Najpr sa ho pokusit civilizovane vyriesit,potom som ja za ten ostrov, tam by zili ako sa im paci a ak by sa vratili tak som za radikalnejsie riesenie
@esus tak fajn inak aj ja by som asi tu osadu sam nezapalil a snazil sa to riesit ale tato otazka je kladena len tak z principu normalny clovek by mal dat ano nie? ale chapem
@waagbistritz69 tak fakt akoze.. toto tu bude kazdy riesit do pice alebo co..? furt len o ciganoch na birdze ... na ciganov su ine stranky a nie birdz .
@esus mne to nevadi len vravim ze je trapne do pice tu davat kazdy tyzden anketu na styl zabit ciganov , upalit a tak .. kazdy vieme ze su svine ... ale to je jedno na to su ine stranky a nie birdz dakujem
@elemia vies co znamena v ciganskej reci slovo cigan? znamenato zlodej..... premna su to iba paraziti.... nic viac.... inac by si o nich vravela kebyze zijes v ich susedstve.... a osobne urcite vsetci co dali ano tak by nemali odvahu to spravit.....
oni sa samy pozabijaju medzi sebou tak načo prilievat vodu do oleja ci do čo hot Ked ti niečo urobi cigan tak sa to nerieši ked sa braniš si rasista! taka je pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
hm ,ale tak zhniť kvôli nim v base to teda nie,ale inak čoby nie ...ved len ničia nás bielych ,len páchajú zlo,nedá sa pokojne pri nich žiť ..
(asi ma za ten cierny humor vymazu... co uz...)