Tesim sa ako zafandim, popijem pivec a verim vo vitazstvo. Uz po desiatich minutach mam chut sa zdvihnut a ist do pice. Ja chapem, ze je to priatelsky, ale no a co? Prva vec-Ked nechces reprezentovat, tak chod do pice. Druha vec-Hrame proti Cesku! Osobne
Keby tam postavili hoci aj nejakých 18 ročných druholigistov, tí by to inak odmakali Bohužiaľ, títo tam len dojdu aby sa nepovedalo, dávajú si pozor aby sa neunavili alebo nezranili (predsalen aj kluby na nich dosť tlačia a často aj zakazujú nastupovať), zoberú pre nich smiešnych 800eur a hotovo. Ja som to ani nepozeral, lebo bolo jasné, ako to asi bude vyzerať.
Pozrite, pripravny zapas a ako pripravny bol zjavne brany. Mame dostatok kvalitnych hracov, len par ma dojem, ze je nenahraditelnych a zjavne im treba ukazat, ze nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a inak,jebat na princezny..
a este..kukal som basket
A futbal nepozarem lebo ma nebavi nieco kde som v roli ovce ktora robi len be be be.