Ahojte, bola som na zápise na univerzite, ale po zápise mi prišiel papier, že som bola prijatá na druhú univerzitu. Chcem ísť na tú druhú a tak by som chcela vedieť, že čo mám robiť, ako sa odhlásiť a či je možné dostať naspäť peniaze na ISIC...díky
Ak si bola na prvej univerzite uz na oficialnom zapise (teda nie len ze si poslala navratku) druhym zapisom ti vznika subezne studium, za ktore ti prva unverzita moze uctovat poplatok 440 eur. Zavolaj na studijne prvej univerzity, nech ti povedia ako dalej. Pravdep. to tam budes musiet ist rusit, teda poziadat o ukoncenie studia.
Mne sa stalo to isté. Je to súbežné štúdium, a bude záležať len na škole, či ti to dajú alebo nedajú zaplatiť, ja som mala šťastie a neplatila som nič. Išla som na študijné odd. na druhej škole, ktorú som si vybrala, tam mi povedali, že mám doniesť potvrdenie o ukončení štúdia tej predošlej, tak som ešte v ten deň bežala po potvrdenie, doniesla som ho na druhý deň do školy a bolo všetko v poriadku. Potom mi z tej zrušenej školy prišiel papier že som ukončila štúdium. Toť všio...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Poplatok za ISIC ti uz nikto nevrati.