Cítim sa ako idiot, že sa to pýtam ale skúsim takto: idem na zápis na FSS a neviem vôbec, čo všetko mi treba okrem maturitného vysvedčenia ... niečo špeciálne? a ako dlho to asi bude trvať?
ja idem na FSS na zápis 12.9. , pretože 17.7. tu nebudem...a internáty sa dávajú do 9.9, takže by ma tiež zaujímalo nejaké info...a inak, keď už sme tu, tak čo idete študovať?
@marleymt Medzinárodné vzťahy a Európske štúdiá a spolužiak aj keď nebol na zápise (ale na VUT, nie na MUNI) tak už má meno aj heslo do informačného systému a dával si žiadosť o intrák
Mňa prijali na FF ale idem radšej na Komenského. Na zápis stačí priniesť orazítkované maturitné vysvedčenie (pre ČR treba teoreticky potvrdiť aj jeho druhú stranu). Potom už len seba, občiansky a pero
nič špeciálne vám netreba. u nás na FF sme tam boli dokopy možno pol hodinu, najprv smesi posadali, povedali nám nejaké základné info, potom sme sa dali do radu a chodili sme ukazovať vysvečko, plus sme dostávali prihlasovacie údaje do ISu.
@adijet ja som sa ešte nie, pretože existujú aj "prvákoviny z matematiky" a na tie by som rada išla (a aby sa mi tie termíny potom nekryli), ale je nejaké neisté či tento rok vôbec budú, tak sa informujem na zápise a až potom sa prihlásim na nejaký termín
@hopelight kus... akože, mňa baví matematika aj eko, ale stokrát viac ma baví písanie a tvorenie a umenie a pod., ale toto som si uvedomila až príliš neskoro
závidím ti, ja mám "len" cca 300km ale kamaráti z okolia dostali po minulé roky, tak snáď nebudem výnimka
@marleymt tomu ver, že nie! a ako skúsený človek ohľadom birdz stretiek a podobných vecí by si mohla byť na čele
@adijet no veď presne toto! bola by ale sranda ak by sme sa tam všetci stretli
@hopelight ale my sa smejeme na tom "ale to skor na medicinu" je normalne ze niekde potrebujes papier od lekara potvrdit ze si schopny ist studovat VS pokial si to teda myslela tak, ze ak ides na medicinu musis byt zdravy viac ako ked ides na inu skolu prislo mi to ako zdravotny preukaz ked ides robit do obchodu s potravinami
@anitchka na celú FSS fakultu na Masarykovej v Brne bolo treba scio testy, všade rovnaké - všeobecné + základy spoločenských vied. a bolo toho dosť, ale bavilo ma to, lebo ja som čistý humaniťák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
inak, chystáte sa niekto na Prvákoviny?
Ja idem na Medzinárodné vzťahy a bezpečnostné štúdiá - ide niekto?
@taylah Idem 9-10.9
@taylah kde si sa to dočítala?
a na prvákoviny pôjdem asi 4.,5. /ak si dobre pamätám dátumy/
to ste z osemrocneho ze take mlade idete na vysku uz?
@taylah @putin @hopelight už ste sa prihlasovali na prvákoviny??
a termín som si práveže ešte nevybrala, tak sa chcem informovať ako ostatní
» is.muni.cz/obchod/fakulta/...
@taylah jéé tak možno o rok by sme boli kolegyne?
hej, vtedy... a radšej by som sa nasťahovala 14. ako 15., preistotu len dúfam, že dostanem kolej :/
snáď nás pustia 14. aj ja tak plánujem.. a držím palce s intrákom! a vieš už, ktorý by si chcela keby náhodou?
ďakujem, nápodobne! no ten prvý si dám určite Kounicova a ten druhý stále rozmýšľam ty už vieš?
@marleymt závidím vám ten 11.-12., ja mám posledný termín 9.-10.
ja presne tak isto! Kounicova teraz, a potom uvidím..možno privát ..ako mám to cca 430km do Brna, verím, že Kounicovu mi pridelia
závidím ti, ja mám "len" cca 300km ale kamaráti z okolia dostali po minulé roky, tak snáď nebudem výnimka
@marleymt tomu ver, že nie! a ako skúsený človek ohľadom birdz stretiek a podobných vecí by si mohla byť na čele
@adijet no veď presne toto! bola by ale sranda ak by sme sa tam všetci stretli
myslím, že 300 by malo stačiť .. a stretneme sa snáď na tej K.
hádam hej!
@taylah okej, budeme tam všetci a ja budem vodca gangu? to by bolo jaká sranda
@adijet predpokladám, že hej a ak nie na prvé, tak na druhé kolo určite len dúfam, že aj na Kounicovu hej