viem, aj ja som tam bol, jednoducho prídeš tam s relevantnými dokladmi, napríklad doklady o ukončenom vzdelaní, občiansky preukaz, možno aj rodný list, ale to si už nepamätáš. potom pôjdeš do kancelárie k človeku podľa svojho priezviska. niektoré dni však majú "nestránkové", asi zvyčajne štvrtok, ale môže sa to líšiť. a je dosť možné, že sa tam dosť načakáš. ja ked som bol na úrade práce pred 4 a pol rokami, tak som tam bol cca od 7-8 do cca 14 a aj tak ma nestihli vybaviť, musel som prísť na druhý deň.
vyplníš formular... doklad o ukončení štúdia alebo poslednej práce.. občiansky .. odovzdáš a dovi ...
myslím že sa tam nenačakáš keďže ideš prvý krát tak na to majú zvyčajne osobitné oddelenie..
@3 záleží asi od úradov, ja ked som sa šiel zapísať tak som čakal asi 6 hodín, ked bol posledný človek predomnou tak panička zavrela okienko že už ide domov (pritom mala ešte 15 minút do záverečnej) tak na druhý deň som zase čakal pre zmenu už iba 4 hodiny..
Každopádne si prichystaj pevné nervy na úradoch sa dokáže človek nesmierne vytočit
Mne vsetci hovorili ze su tam zle tety ale nebola az taká strašná ... len nech uz pride papier zo skoly a nech som prijatá ale mam pocit ze budem muaiet cakat do jula aj ked minuly rok rpisiel papier spolužiačke ze je prijata a ani maturu sme estenemali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
myslím že sa tam nenačakáš keďže ideš prvý krát tak na to majú zvyčajne osobitné oddelenie..
Každopádne si prichystaj pevné nervy na úradoch sa dokáže človek nesmierne vytočit