ahojte, zajtra mám zápis na Vš. S návratkou som posielala aj overené maturitné vysvedčenie a vysvedčenie zo 4. ročníka. Čiže už nemusím predkladať vysvedčenia na zápise? A zoberú mi aj rodný list riadny (lebo doma mám dva a na overenie fotokópie už nemám
všetko si zober radšej. aby sa Ti nestalo, že Ťa nezapíšu kvôli nejakému jebnutému papieru, na ktorom sú údaje čo už aj tak dávno majú .. záleží od školy, ale je možné, že toľko ľudí bude na zápise, že ak bude treba, odbehneš overiť kópiu k najbližšiemu notárovi.
@mardzerin no právaže mám písané že potrebujem aj to vysvedčenie / ak som ho už neodovzdala s prihláškou. lebo som ho posielala už s návratkou raz. tak teraz neviem.
@margotka09 tak si ho už odovzdávala.. mne sa síce stalo na príjmačkách, že ho nemali, ale ja som mala potvrednie o posielaní tak v pohode... a už si ho raz aj tak posielala... a ako píše nado mnou, radšej vhziať ako sa nezapísať.. a kam ideš?
no nechcem ta tu strasit....ale je...vies akurat som menila odbor kvoli nemcine, studovala som tam 2 roky...zacinali sme 80 a teraz je z nich okolo 20 takze vela stastia a biflovania
tak ked si uz bola na zápise tak tam uz aj tak pojdes...ale ja som to nehovorila preto, to je len cista pravda neboj sa zvládnes to lepsie ako ja len sa nezlakni od prísnych ucitelov a uc sa a vsetko bude ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
rodny list?? uff, od nas pri zapise ani obciansky nepitali