Ahojte, potrebivala by sim od niekoho poradiť. Dneska, čiže 31.8. som ukončila štúdium prvého ročníka na výške. Rozhodla som sa však pre inú školu, v ktorej mám zápis 8.9.. Neviete náhodou niekto ako je to s úradom práce a s takýmito podobnými vecami?
toto isté som aj ja mala, žiadny úrad práce som neriešila, na bývalej škole som dala žiadosť o prerušenie (na rok) aby som mala akúsi istotu ak by som náhodou nezvládala školu kde som, po roku na novej som prerušenie zrušila a skončila som na bývalej škole načisto. a úrad práce nič, tam som ani nebola a ani ma nenapadlo s tým nič riešiť.
Nijak, zo socialky ti dojde max list, v ktorom ta poziadaju o potvrdenie o navsteve skoly, na to mas lehotu neviem kolko dni, cize po zapise im to tam posles/pojdes doniest
ja vždy davam aj som daval na sš potvrdiť take papiere na pridavky, či ešte niečo ? viem že na študentsky učet tiež treba priniesť potvrdenie inak mi ho zrušia alebo spoplatnia alebo nwm čo
@veve8 stále si študent, takže nemusíš riešiť nič, max. ak dáš vypísať papiere na rodinné prídavky, tak si všimnú, že si zmenila školu prípadne im to spomeň, inak nemusíš podľa mňa riešiť nič.
@Doyouhearme nepamätám si, že by mi nejaký taký papier prišiel domov, keď som bola prváčka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@Doyouhearme nepamätám si, že by mi nejaký taký papier prišiel domov, keď som bola prváčka