no idem do 1.ročníka a niekde tu na birdzi som náhodou zhliadla nejaké fórum ohľadne zápisu predmetov, no ja som toto ešte neriešila keďže nikde v liste ktorý som dostala z fakulty nebolo spomenuté nič ohľadne tejto veci , tak sa iba chcem spýtať či sa to
ak si nedostala v liste pokyny na zapísanie predmetov do AIS (ako napríklad ja som musela povinné predmety zapísať do konca júla), tak ti na zápise dajú pokyny a vysvetlia (mne na predošlej škole aj vizuálne cez projektor) ako pri zápise postupovať. Do AIS-u sa dajú predmety zapisovať len v určitých termínoch, tak potom pozor aby si ich nepremeškala. V tvojom prípade som si istá že sa všetko dozvieš v pondelok. A neboj sa, je to jednoduché, len chvíľku potrvá kým sa zorientuješ v systéme.
všetko ti povedia samozrejme na zápise a potom ešte budete mať aj školenie o AISku, že ako sa to všetko používa a tak.. teda myslím, my sme to mali a asi to mávajú ešte stále všetci prváci..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov