Dnes ma uplne nasralo, ze som nasho triedneho Jozefa ( jozko jackass) pytala zapisny listok a on povedal, ze musia prist rodicia po to, ze mne to dat nemoze a dokonca tam bola este dnes aj moja mama, ale ani jej to nedal, sa na daco zase vyhovaral......pa
no listok na zapis na strednu...........a o dva tyzdne uz idem na zapis a on povedal, ze mam cas.........ale jak ho poznam, tak to nestihne ani do vianoc
@conco - pokiaľ viem tak všetky školy používajú proforient - vyplní sa to tam všetko a je tam databáza o každom žiakovi a aj komplet koncoročné vysvedčenia z druhého stupňa + údaje o žiakovi a o ich zákonných zástupoch.
A heslo tam samozrejme je - bez toho by to asi ťažko išlo - je tam kopa súkromných vecí
no tak potom to ma asi iba jedna ucitelka na compe, ale vo svojom kabinete a tam sa tak lahko nedostanem.....................a z kade by som mala zohnat heslo???
u nas je to tak tiez ze si musi prist zakonny zastupca ..ale nam to davli zaroven s prihlaskami pre ktore museli tiez prist rodicia..takze tak ja ho uz mma doma sice obliaty dakou ruzovou vodou ale mam
........no nam davali prihlasky v pohode ale tie listocky...........no mozno nam mali dat s prihlaskou, ale toten nas jozef vie vzdy vsetko posledny.........noc o uz s nim.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(ale pozor nenabádam ťa na nelegálne veci) (A)
A heslo tam samozrejme je - bez toho by to asi ťažko išlo - je tam kopa súkromných vecí