ahojte, áno ja viem, väčšinou sú to ojeby, ale poznám ľudí, čo si cez net dokážu aj zarobiť, nehovorím, že milióny, ale trochu navyše nie je nikdy zlé nemáte niekto skúsenosti s nejakým vypĺňaním dotazníkov, obálkovaním alebo proste nejakou brigádou z
LibertaGia
Tejto spoločnosti ja osobne verím tak na 85%. Nebudem ti o tom písať romány lebo na internete je toho dosť ... dokonca aj videa som už videl po slovensky a česky .
onlineklub
Tak tejto spoločnosti verím na 100 %. Robíš tam prieskumy napríklad o jedle alebo o reklamách. Vlastne iba odpovedáš na otázky ktoré ti kladú. Ak spravíš celý dotazník dostaneš napríklad 200 bodov čo zodpovedá 2 eurom. Takto si môžeš nazbierať dajme tomu 1500 bodov = 15€ a za to si môžeš kúpiť veci ako napríklad knihy, spoločenské hry a podobne. Samozrejme to nefunguje tak, že dneska ti tam hodia 100 prieskumov a zajtra máš doma kníhkupectvo. Mne chodia 2 prieskumy za týždeň (cca).
@desgaire
Prosím ťa, dnes len tak "zadarmo" alebo "vyplnanim dotaznikov" nic nezarobis...
Skusal som XXXXXXXXXX tychto hovadin cez net...
Aj ked si nasetris akoze na virtualny ucet nejake to euro, aj tak ho nemas...
Mozes mat hocikolko, ale stale to budes mat "len na internete"...
Nasetris si 100e, ale nikdy ich nebudes drzat, nikdy ich nebudes mat, vsak to skus, ale je to lens trata casu...
Skús onlinepanel.sk je to niečo podobné ako spomínal @iamfakebearpo , tiež vyplňuješ dotazníky ....atď, za ktoré sa ti pripisujú oplátky a potom si môžeš niečo za ne kúpiť alebo previesť peniaze na účet, za určitý počet oplátok
No to je dosť dlho .... tam ti posielajú dotazníky, kde ich vyplnaš a podľa dlžky vyplňania dostávaš oplátky ... ale tiež nečakaj že to bude chodiť stále .... mne to chodí možno 1 za týždeň a niekedy ani to nie... tam záleží aj od proflilov, kde máš uvedené svoje údaje, napr. akú mobilnú sieť používaš, kolko máš aut ....atd.... a v závislosti od aktualizácie týchto profilov ti chodia aj tie dotazníky ....atd... však vyskúšaj
ak ovládaš dobre gramatiku a vieš zaujímavo písať tak sa poobzeraj po písaní článkov - blogov a podobných veciach, fiverr.com, webtrh.cz, blackhatworld.com prípadne existujú rôzne affliate programy - to je to, že ti vyplníš nejaký formulár a dostaneš z toho možno 20% zatiaľ čo autor má ten zvyšok preto sa natom nedá zarobiť
Veľa ľudí zarába online vďaka internetovej reklame, pritom sú to len blogy so zameranými článkami optimalizované pre vyhľadávače, za 2-4 mesiace v pohode 20-100€ denne
@iamfakebearpo , minimum je 2000 opátok čo je 7,84€, aby som ti priblížil koľko oplátok mávajú prieskumy, tak moje posledné 3 prieskumy boli ohodnotené takto: 50,90,10 oplátok ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
LibertaGia
Tejto spoločnosti ja osobne verím tak na 85%. Nebudem ti o tom písať romány lebo na internete je toho dosť ... dokonca aj videa som už videl po slovensky a česky .
onlineklub
Tak tejto spoločnosti verím na 100 %. Robíš tam prieskumy napríklad o jedle alebo o reklamách. Vlastne iba odpovedáš na otázky ktoré ti kladú. Ak spravíš celý dotazník dostaneš napríklad 200 bodov čo zodpovedá 2 eurom. Takto si môžeš nazbierať dajme tomu 1500 bodov = 15€ a za to si môžeš kúpiť veci ako napríklad knihy, spoločenské hry a podobne. Samozrejme to nefunguje tak, že dneska ti tam hodia 100 prieskumov a zajtra máš doma kníhkupectvo. Mne chodia 2 prieskumy za týždeň (cca).
» tinyurl.com/BrigadaNaDoma...
Prosím ťa, dnes len tak "zadarmo" alebo "vyplnanim dotaznikov" nic nezarobis...
Skusal som XXXXXXXXXX tychto hovadin cez net...
Aj ked si nasetris akoze na virtualny ucet nejake to euro, aj tak ho nemas...
Mozes mat hocikolko, ale stale to budes mat "len na internete"...
Nasetris si 100e, ale nikdy ich nebudes drzat, nikdy ich nebudes mat, vsak to skus, ale je to lens trata casu...
Áno, tie body (poukážky) môžeš použiť v týchto obchodoch www.domace.sk a www.ab-obchod.sk www.martinus.sk
kupma.sk ešte
Už si si za ne niečo kupoval ? Alebo posielal peniaze na účet ?
Veľa ľudí zarába online vďaka internetovej reklame, pritom sú to len blogy so zameranými článkami optimalizované pre vyhľadávače, za 2-4 mesiace v pohode 20-100€ denne
Aký je minimum pri výbere ? Resp. poslaní virtuálnych peňazí na bankový účet ?