Nepoznate nejaky dobrý spôsob na zarabanie cez internet ? Počul som o všelijakých klikačkach a podobnych veciach ale zatiaľ nič dobre som nenašiel . Nechcem zarabať miliony , stačilo by mi tak 5-10 € na mesiac aj menej môže byť.
ja tiež odklikávam reklamy a za každú reklamu mám jednu korunu českú
a keď si pozriem poštu, že denne mi chodí okolo 65 reklám...ďakujem pekne
mail mám stále otvorený a klik klik
ale už mi prišlo na účet 37 eur na posledy
pred tým koruny posielali
Rôzne affil (napr. @2 ), MFA, eshopy, ... prípadne ponúkať na internete svoje služby, niečo v čom si dobrý (tvorba stránok, preklady, doučovanie jazykov, matematiky cez skype, ...) youtube videá, písanie článkov, tvorba grafiky, ...
Možností je veľmi veľa, nejakým klikačkám by som sa ale radšej vyhol
» www.ayuwage.com/?reg=166706...
Vyskúšal som už veľa takýchto stránok. Väčšina z nich ponúka naozaj nízky zárobok, len pár centov denne. Ale táto horeuvedená adresa je iná a môžem skonštatovať, že bezkonkurenčná. Denný zárobok je 20 až 30 centov. Za týždeň som zarobil zatial 2,50 dolars.
Zarobiť sa da aj hranim strategicko-ekonomickej hry možte to hrať pre zabavu alebo aj pre peniaze princip hry je velmi jednoduchy spočiatku su zarobky male ale den čo den sa vaše prijmi zvyšuju je len na vas kolko vašim hranim vytiahnete bol by som rad keby ste sa zaregistroval pod moj odkaz mne by to trochu pomohlo a keby ste niečo nevedeli stači napisat odkaz na stranku je » www.marketglory.com/strategygame/janinua
Možte skusiť aj stieracie losy vyplata je od 10€ dalej množstvo kodov ktore možete využiť ak mate surfbary alebo ine stranky s tymto zameranim . Ak chcete skusiť tak bud cez moj ref link alebo proste len opišete adresu denne 8 lossov po 2 pokusy. » www.galactikdo.com/index.php?ref=6...
Prečo klikať a gamblovať keď môžete skúsiť blogovať. Blogovanie je super v tom, že môžte blogovať naozaj o všetkom. A ľudia, ktorý Vaše blogy čítajú Vám môžu zarobiť peniaze. Viacej sa dozviete na http//akozarobitblogovanim.eu
Teraz je celkom zaujímavé zbierať bitcoiny a tie si dať zameniť za eurá, kurz je momentálne super. Postup ako si inštalovať do pc peňaženku a ako zbierať bitcoiny (satoshi) nájdeš na www.freebitcoin.sk . Zázraky od toho ale nečakaj no miesto brigády je to dobré a potom kto je fanúšikom meny nad ktorou nemajú banky kontrolu tak určite ho to zaujme.
@after je toho viac...
Ahoj @rigoss ,
moznosti ako zaroibt je mnoho, ide o to kolko mas casu a co od toho ocakavas...
vypĺňanie dotazníkov za peniaze - www.akosizarobitpeniaze.sk/dotazniky-za-peniaze/
mystery shopping - www.akosizarobitpeniaze.sk/mystery-shopping/
pridávanie inzerátov - www.akosizarobitpeniaze.sk/pridavanie-inzeratov-lepenie-obalok-skladanie-hraciek-labuti/
komparz - www.akosizarobitpeniaze.sk/komparz-kasting-do-reklamy/
A vsetko spolu najdes na stranke akosizarobitpeniaze.sk, dufam, ze to vyuzijes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
mas tam cca 3 centy za mail, alebo klik., + -.. nie je to vela, ale vyplacaju uz od 10€, ale na PayPal.. co ale v dnesnej dobe ma skoro kazdy
a keď si pozriem poštu, že denne mi chodí okolo 65 reklám...ďakujem pekne
mail mám stále otvorený a klik klik
ale už mi prišlo na účet 37 eur na posledy
pred tým koruny posielali
Možností je veľmi veľa, nejakým klikačkám by som sa ale radšej vyhol
Vyskúšal som už veľa takýchto stránok. Väčšina z nich ponúka naozaj nízky zárobok, len pár centov denne. Ale táto horeuvedená adresa je iná a môžem skonštatovať, že bezkonkurenčná. Denný zárobok je 20 až 30 centov. Za týždeň som zarobil zatial 2,50 dolars.
» www.rychly-vydelek.cz/63606w1f6dc73d4...
» www.seead.cz/registrace?ref=...
» www.mailpro.kubiro.cz/bf4b0e6e06c5d24...
» www.galactikdo.com/index.php?ref=6...
» zarabanie-online6.webnode.sk/...
» www.ad-link.sk/p.php?l=1621149...
Ahoj @rigoss ,
moznosti ako zaroibt je mnoho, ide o to kolko mas casu a co od toho ocakavas...
vypĺňanie dotazníkov za peniaze - www.akosizarobitpeniaze.sk/dotazniky-za-peniaze/
mystery shopping - www.akosizarobitpeniaze.sk/mystery-shopping/
pridávanie inzerátov - www.akosizarobitpeniaze.sk/pridavanie-inzeratov-lepenie-obalok-skladanie-hraciek-labuti/
komparz - www.akosizarobitpeniaze.sk/komparz-kasting-do-reklamy/
A vsetko spolu najdes na stranke akosizarobitpeniaze.sk, dufam, ze to vyuzijes