Prosim vysvetlite mi, preco, ked chodim s nasratym vyrazom (alebo som aj naozaj nastraty), tak zrazu sa mi prihovaraju zeny??..Takisto sa na mna zacnu viac usmievat, a celkovo si myslim, ze vtedy ich viac pritahujem..Vysvetlenie??...problem je ale, ze ked
@laurikaaa usmejes sa aj na niekoho akoze uplne cudzieho, kto ti robi zle?...lebo ja ked som nasraty, tak som fakt zly..preto ma prekvapuje, ze zeny nereaguju negativne na to (mozno na zopar vynimiek)....
@rothschild nemaj prijebane reci....ved sa len pytam, co sa mi zda...mozno si to fakt len nahovaram, ale to sa mi nestalo akoze len raz, ale dost casto
lebo zeny pri prvom pohlade na muza si ho hned zaradia do kategorie bud trtkac alebo kamarat....za trtkacom budu stale chodit, budu sa mu liskat a kamarata budu vyuzivat, a ignorovat...cize bud nasraty, a tak si urcite viac uzijes ako ked budes normalny (nevravim, ze mily)....btw vsetky zeny, co som mal s nimi sex, som najprv ponizoval zo srandy, bol k nim zly a pod. takze nieco na tom bude
PS: ale neskusaj to na dominantne typy, tie si to nenechaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Teda,buď stále nasratý a bude o teba veľký záujem.
Dobre,teraz reálne... nahováraš si... Teda,keď vidím na dakom,že má vykokotenú náladu,tak sa na neho usmejem a nič viac v tom nie je
a muzi chcu zase slusne dievcatka, ktore budu neslusne len pri nich
ale mozno najdem dajaku momentku zo zapasu kde je agresivita ..idem pozriet
PS: ale neskusaj to na dominantne typy, tie si to nenechaju