Ahojte rada by som sa poradila, hlavne cakam rady od neznejsieho pohlavia. Ide o sex. Mala som sex s priatelom aj bez ochrany a rozhodne sa do mna nespravil, no kvapocky tam mohli byt hm. Bolo to asi 3 tyzdne dozadu. Pred týždňom som vsak zacala brat
Zacala som brat antikoncepciu, začali mi aj kramy zaroven... Dnes sme mali opat sex, spravil sa do mna a vsimla som si pri sprche ze mi,, odtial,, slo malicko nejaky vytok, akoby som spinila, take hnede. Na nete som citala ze to moze byt znamkou zacinajuceho potratu, co kludne po tych 3 tyzdnoch od nechraneneho styku môže byt, no zasa su tam veci ktore su proti, menštruácia a uz sedemdnove uzivanie antikoncepcie.. Za Vase rady Ďakujem.
odpoveď tak či tak znie, že môžeš byť tehotná ... proste môžeš ... tá šanca tam proste je .. tak či tak ... jedine že by to doteba ten penis nevopchal, ale to už by nebol sex ...
tak ako píše @2 pri nechránenom styku je to riziko vždy...
A inak ako tu sa ti môže dostať kadejakých názorov, stále to budú len domnienky. Prosím ťa zájdi ku gynekológovi a poraď sa s ním, neverím, že tým niečo stratíš...
No zeby to bol potrat to celkom dost pochybujem, ale hnedy vytok by skor mohol byt priznakom nejakej pohlavnej choroby co si od neho mohla chytit, hlavne ak to bol tvoj prvy nechraneny sex s nim. Kazdopadne vytok netypickych farieb je vraj vzdy dostatocnym dovodom k navsteve doktora, nikdy nevies co to moze byt.
Omg.
To ti pan doktor nepovedal ked ti predpisoval antikoncepciu ze prve 3mesiace mozes spinit? Kym si telo zvykne na hormonalne zmeny? A ak spinenie neprestane tak to znamena, ze mas nizku davku estrogenu v HAK, ktora ti neudrzi cyklus a treba ist do vyssej.
Akoze vselijake asociacie som tu uz videla, ale zeby hned spinenie bolo potrat, to eate asi nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A inak ako tu sa ti môže dostať kadejakých názorov, stále to budú len domnienky. Prosím ťa zájdi ku gynekológovi a poraď sa s ním, neverím, že tým niečo stratíš...
To ti pan doktor nepovedal ked ti predpisoval antikoncepciu ze prve 3mesiace mozes spinit? Kym si telo zvykne na hormonalne zmeny? A ak spinenie neprestane tak to znamena, ze mas nizku davku estrogenu v HAK, ktora ti neudrzi cyklus a treba ist do vyssej.
Akoze vselijake asociacie som tu uz videla, ale zeby hned spinenie bolo potrat, to eate asi nie...