Je to úplne jedno, býk by zasunie všade kde sa mu naskytne možnosť - určite neberie ohľad na veľkosť vemena, keby si sa aj ty tvárila ako krava a pásla sa na lúke pokojne by býk zasunul aj do teba aj keď je tvoje vemeno menšie než vemená ostatných kráv....
@Krutafunebracka podla mna velmi zalezi na tom ci ma krava velkost vemena A alebo B...pretoze 100 bykov 100 chutii ale aj tak som za nazor ze idealna velkost vemena pre byka je C...cize plne vemeno...pripadne D velke...alebo velmi velke co moze byt mierna zataz pre kravu plastika vemena sa podla mna robi len v inych statoch...napr ak si krava nasetri a zoberie sa do USA na plastiku vemena ma rovnaku sancu na plnohodnotny zivot ako krava z USA...no dobre konciim ja mam dost z tejto temy
nemám až slov. len by ma zaujímalo, čo ťa k takejto diskusii viedlo, či tie videá alebo snáď začínaš pochybovať o tom, že si človek. ale ak by si dokázala ako krava dojiť každý deň mlieko, bola by si zaujímavá atrakcia. čo nič nemení na tom, že @1 je faktom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a kravam je to podla mna uplne jedno pokial si to netahaju az po zemi
ze by do nej byk zasuval
» www.komik.cz/videa/1348-samp...