mala som moznost a este mam hrat v jednej kapele so skusenymi hracmi co sa tyka gitar atd...a zase nasi ze nie nemas na to vek a bla ..ale kedy budem mat?..ked budem maturovat a nebude cas?..alebo ked budem na vyske?...ja neviem ako ich mam ukecat aby mi
skus im dat rozumne argumenty preco tam chces hrat a spytaj sa ich čo maju oni proti tomu, a ak nepomoze mozes ich skusit dotiahnut na skusku kapely a mozno zmenia nazor ked ta uvidia hrat...
hlavne sa snaz neoduvat a neziapat po nich, skus posobit ako dospela etc.
povedz im, ze ta to bavi, ze to je tvoj zivotny sen a tuzba hrat v kapele
aj ja som mala to iste,ked som mala dostat eletriku, mama ma od toho odhovarala, ze naco mi to bude a ake su moje ciele a ja ze hrat niekde o par rokov a preslo t
15 rocne deti vacsinou nevedia vyargumentovat veci co chcu od rodicov, tym padom sa ani necudujem, ze im nieco zakazuju. Namiesto urazania a napriekrobenie by sa hodilo trosku pevne argumenty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
hlavne sa snaz neoduvat a neziapat po nich, skus posobit ako dospela etc.
ked aj tak budu proti tak to rob bez ich vedomia.
aj ja som mala to iste,ked som mala dostat eletriku, mama ma od toho odhovarala, ze naco mi to bude a ake su moje ciele a ja ze hrat niekde o par rokov a preslo t