tak keď mne raz napísala jedna nemenovaná osoba že " Ahoj, stretávam ťa tam a tam a strašne sa mi páčiš ale keď nemáš záujem tak to ignoruj" niečo v takom zmysle Šak to skús, nič nestratíš len môžeš získať
stuchni do nho ked sa budete minat na chodbe a potom uz sa zacnete rozpravat a potom mu napis,zacnete si pisat a pojdete von..a potom zalozis inu blbu temu
@tomias podla mna toto blba tema nie je..blbe su tie temy, kde su ludia na prasky z toho, ze niekto niekoho stucha, nestucha a ze si vytvaraju radoby vztahy len cez fb
@0 presne toto isté sa stalo mne, ibaže ja som ho akosi zahliadla... nemali sme žiadnych spoločných kamarátov (teda iba jedného).. zistila som si jeho facebook a poslala mu žiadosť... napísala som mu o dáke 2 týždne a chvíľu sme si písali. Keďže máme veľkú školu dlhšie trvalo, než ma spoznal (ovšem moje fotky na fb a skutočnosť sú dosť odlišné, nie že by som používala extreme photoshop alebo čo) a potom sme si písali pomenej... párkrát sme sa rozprávali, zdravíme sa doteraz... keďže som extrémne hanblivá a opatrná, čo sa týka chalanov, čo sa mi páčia, bojím sa ho niekde zavolať alebo čo. Zatiaľ sme sa stretli len na diske a na školskom výlete, (ale tie pohľady, pche, aj Rosamulde Pilcherová by to tak neopísala v tých jej brakoch) a to je všetko. Podľa mňa by si mu mohla poslať žiadosť, predsa ťa pozná aspoň z videnia, začnete sa zdraviť, možno si písať.. nikdy nevieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo napis mne a mas pokoj
k teme, napis mu..bud sa podari alebo nie