Tak mam taky problem s FB pridala som do mnohych skupin a potvrdila som uz dost funpages...a proste dokopy som fanusik asi 500 stranok a chcela by som to vsetko vymazat ale 500 stranok odklikavat a zase sa vratit do profilu a odznovu...to sa mi nechce...n
@Ladyblady , vysvetli mi načo si sa pridala do toľkých skupín? Chceš mi povedať,že Tvojich kamarátov to bude zaujímať? Možno keď si pridaná do 10skupín a prezrú si ich,á,ona má rada Lilly Allen,šak aj ja...
Dá sa to len musíš navštíviť každú FAN page samostatne a na každej kliknúť "remove me from fans" alebo odstrániť ma z fanúšikov, ako to môže byť v slovenskej verzii
nooo takze ... kliknes tam hore v tom modrom na "friends" a potom ked sa ti to otvori tak vlavo v menu mas "lists" a pod tym si vyberes ci ces "friends" alebo "pages" ... kliknes na "pages" a mazes tym "x" pri kazdom ... tak sa zbavis "pages" ... ak sa ces zbavit "groups" ta to musis v profile, v info a tam dole, ked si das "see all" pri groups, ta potom uz len das ze "leave group" ... ale je docela mozne, ze tym prvym sposobom sa zbavis aj groups ... uz si nepamatam ... ja mam fb po anglicky, ta ak mas iny jazyk, ta hladaj
@tomas lebo ako mi vysvetlili poniektori co tak robia oni sa pridavaju len do skupin, ktore vyjadruju ich nazor... bohuzial vacsia skupin vyjadruje nazor skoro kazdeho, napriklad skupina "nemam rad prepchatu MHD"... a kto ju ma rad?
@Hajzelodkosti , ja tiež nie som stará,ale do 500 skupín sa pridávať nebudem aj keď sa mi napríklad 200 z nich páči,bola som pridadá asi do 40 a keď som si potom uvedomila že je to všetko totálne puberálne a keď si aj pridám nejakého novohé priateľa určite to bude baviť si čítať 150riadkov toho čo sa mi páči ešte k tomu nalepšených na sebe ...
Ja som mala problém s vymazaním 20 tich nie ešte 500tich...
@Hajzelodkosti : "A ma rad Hip-Hop, co mi k nemu uplne sedi. " si mohol kludne pochopit ako nadavanie na teba, ale som rad ze si to tak nepochopil, lebo to tak ani myslene nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@Peterkoo nebolo ale ja som si to neuvedomila...stale som potvrdzovala co sa mi pacilo a nakoniec je z toho toto
@Ladyblady vsetko, ale ako sa to robi standartne, tak si totiz profil nezmazes, ale iba deaktivujes.
@Uglylaw dakujem ale si si tym naozaj ista? Vsak ma nepoznas
Ale 500? Nie je to trochu až príliš pubertálne?
lenivá si na odklikávanie ? ved 500 neni zas tak vela tak ti treba ked , debiliny robíš ..
alebo najrychlejsie bude zrusit cely nick, a zaregistrovat si novy
Ja som mala problém s vymazaním 20 tich nie ešte 500tich...
2krát meraj,raz strihaj...