Cafte takze nedavno som tu zakladal forum o tom ze jedna babenka robila moc velke drahoty. Zoznamili sme sa v podniku bolo nam spolu fajn asi 2 hodiny sme sa bozkavali na bare a nevedeli sme sa od seba odlepit... a potom nedvihala telefon alebo odpisovala
a co cakas od zeny, co je schopna sa na niekoho nalepit skoro hned po zoznameni? pravdepodobne je uz nalepena na niekom inom a nemoze sa odtrhnut od neho, preto ti neodpisuje
@5 ... ja mam v telefone (teda uz nemam premazal som) vela cisiel od bab z kade tade, po nejakom feste, akcii napisem sms jednej dvom co sa mi najviac pacili, ostatne zmazem...
Preco by nedali cislo, beru to ako hru, si to v hlave komplexne babsky premyslia a ked nemaju o teba zaujem na druhy den, moze ich aj traktor s ficom prejst a proste s tebou von nepojdu...
@xxar3s bude to v tom, karma je vždy väčšia sviňa ako ľudia, ktorí si myslia, že su super
mal by si na sebe niečo zmeniť, ak sa so ženami zoznamuješ len tak na ľahko aj ten vzťah potom tak vyzerá tak sa nečuduj
@alex458 ja si nemyslim ze som superman urcite mam vela minusov tak ako kazdy. ale ako sa mam zoznamovat aby to nebolo na lahko?
@prostemarek vcera som si cislo vypytal ale niekedy si cislo ani nepytam proste mi ho babenka da sama a povie aby som si ho napisal. a na druhy den nic. nechapem aka hra... asi nocne podniky nie su dobre miesto na zoznamovanie.
@xxar3s "zoznámili sme sa v podniku, asi dve hodiny sme sa bozkávali na bare"
určite nie tak
ja neviem, cez nejaké akcie ale baliť babu v podniku je samo o sebe divné
poviem ti to ako žena....keď nejakého chlapa chcem, tak môžem mať robotu, školu a 1000 vecí, ale na neho si čas najdem aj keby som kvoli tomu nemala tyzden spať aby som všetko dobehla a postíhala ( čo on samozrejme nevie ani vediet nemusí )
Ak chlapa ani velmi nechcem, tak mám len 1000 výhovoriek pre neho aj pre seba, že mám toho vela a nevyhovuje mi stretnúť sa.
ale neber to hned osobne...vieš kolko chlapov bolo fajn- len proste....mno nie tak fajn aby som s nimi niečo viac riešila.
Buď rád, že to aspon ako tak ukoncia a ty vies ze nič u nej.....horsie by bolo keby ťa ani nechcela, ale zasa nechať sa párkrát popozívať kade tade by jej vyhovovalo a okašlala by ťa potom.
takže ako speiva teta pink...try try try ....určite to v tých baroch nevzdávaj...ved čo, nikdy nevieš.....
dnesne mlade zeny nechcu vztah, len hrat sa s muzmi...mozno este dievcata si idu tam hladat vztah maximalne...ale ak hned sa s nejakou olizujes, tak to nebola moc "seriozna" zenska...stavim sa, ze uz sa takto stihla cmulat aspon s tromi chudakmi, a mozno i s niekym si aj uzila medzitym do podnikov chodia zeny sa zabavit, a ak sa pritrafi muz, tak ho beru ako zabavu.....ber to tiez ako hru, ze dnes sa vyspis s tou, druhy den s dalsou...tak ako to robia zeny v takychto podnikoch zena, ked si bude chciet najst seriozny vztah, tak az niekedy v pracovnom kolektive najskor....
mne sa tiez stalo, ze som sa nahodou zoznamil so spoluziackou, po dvoch hodinach ju pozval von, a ona i ked nemala zaujem este so mnou sla niekolkokrat von, i ked uz som videl na nej, ze nieco neje ok...potom uz len vymyslala vyhovorky, aby sme sa nemohli stretnut, takze ty si este dopadol fajn, ze ta odignorovala, a neslubovala hory doly ..ta dotycna este stale slubuje nieco, ale vzdy je v tom prekazka ..uz sa na nej len zabavam.....
píšeš hlúposti a hádžeš všetky ženy do jedného vreca .... ja chodím do barov zabaviť sa, to áno...ale to neznamená, že som nejaká ľahká štetka čo tam hladá niekoho na prefiknutie a bye bye ... ty ani páru nemáš čo ženy chcú, len tu budeš mudrovať....
@pesadilla netrep hlavne, ze ty tu pises za vsetky zeny, a pritom si iba jedna z mnohych....co ty vies, co zeny chcu?? velke tudle, ale tvaris sa akoby vsetky zeny boli ako ty ty vies len to, ci ty chces, nic viac, takze hovor laskavo za seba a nehadz vsetky do jedneho vcera...bola by si prekvapena kolko je takych "dobrodruznych" zien v podnikoch, celkom dost, takze viem, co vidim aj na zakladne vlastnej skusenosti a take vynimky ako ty na tom figu zmenia
@pesadilla pises za vsetky zeny, lebo ttvrdis y si zena
ja nepisem za vsetky zeny (kde si si to vycucala?), ale iba za tie, co som spoznal a som muz, a ani ja sa nedovazim pisat za vsetkych muzov...tak si zapni mozog, ked vobec nejaky mas
poviem ti to ako žena....keď nejakého chlapa chcem, tak môžem mať robotu, školu a 1000 vecí, ale na neho si čas najdem aj keby som kvoli tomu nemala tyzden spať aby som všetko dobehla a postíhala ( čo on samozrejme nevie ani vediet nemusí Hehe )
Ak chlapa ani velmi nechcem, tak mám len 1000 výhovoriek pre neho aj pre seba, že mám toho vela a nevyhovuje mi stretnúť sa.
JA ja a iba ja .....prvá osoba jednotného čísla.
citujem teba:
dnesne mlade zeny nechcu vztah, len hrat sa s muzmi...mozno este dievcata si idu tam hladat vztah maximalne...ale ak hned sa s nejakou olizujes, tak to nebola moc "seriozna" zenska...stavim sa, ze uz sa takto stihla cmulat aspon s tromi chudakmi, a mozno i s niekym si aj uzila medzitym Hehe do podnikov chodia zeny sa zabavit, a ak sa pritrafi muz, tak ho beru ako zabavu.....ber to tiez ako hru, ze dnes sa vyspis s tou, druhy den s dalsou...tak ako to robia zeny v takychto podnikoch Hehe zena, ked si bude chciet najst seriozny vztah, tak az niekedy v pracovnom kolektive najskor....
Je to všeobecné, nikde tam nepíšeš, že s ajedná len o skupinu ťžien, kotré mali tú smolu a stretli ťa.
a neurážaj ma, ked sa nevieš baviť bez toho tak na mna nereaguj...ja sa bez toho zaobídem. dalsí hrdina spoza počítača, čo uráža ludí ktorých nepozná...
@pesadilla ta hned odcitujem, aby som ta tu strapnil este viac ako sa strapnujes sama:
"píšeš hlúposti a hádžeš všetky ženy do jedného vreca .... ja chodím do barov zabaviť sa, to áno...ale to neznamená, že som nejaká ľahká štetka čo tam hladá niekoho na prefiknutie a bye bye ... ty ani páru nemáš čo ženy chcú, len tu budeš mudrovať..."
to vobec neznelo ako zovseobecnovanie, fakt vobec a este k tomu ma krivo obviujes...co si ty za cloveka? ..a sa pozri na seba, ty si zacala s urazkami, ale diky, ze si sa pekne opisala ako dalsia hrdinka z pocitaca, sedi to na teba presne
Ale veď to je normálne, že neodpisuje. Tiež neodpisujem keď niekoho riešit nechcem - alebo len stroho. Vždy odpisujú tie, ktoré sú ti ukradnuté Tiež mi jedna neodpisuje, ale to zas kvoli veci, ktorú neovplyvním nijako
kukaj, ráno sa zobudila s kocovinou, špatne jej bolo, spomenula si, začala sa strašne hanbiť, ty si sa jej ozval, ona sa začala hanbiť ešte viac, pravdepodobne vbehla ku kamarátke s mobilom pred sebou a otázkou PREČO? a proste ňyňyňy. už vytriezvela.
@pesadilla si precitaj po sebe a uvidis, napr. ze pisem hluposti, ze mudrujem a pod...+ este klamstva, ze hovorim o vsetkych zenach, lebo specifikacia zien, ktore chodia do baru sa vztahuje fakt na vsetky zeny, ze?
a inak to, ze nemas mozog nie je urazka, ale fakt zovseobecnovanie je pre tvoju informaciu veta"y ani páru nemáš čo ženy chcú, len tu budeš mudrovať.." co zeny, chcu, NIE CO TY CHCES...a neopisoval som, zeny ani teba, ale jasne je vysvetlene v dalsom komente, ze sa to vztahuje k zenam, ktore som stretol...takze ty sa nauc citat s porozumenim A PRESTAN HADZAT SVOJE NEGATIVNE VLASTNOSTI NA MNA!!!!
ja furt nepochopím jedno...čo majú ľudia ako ty z toho, že chodia vyvolávať po nete hádky, niečo si dokazovať a urážať.....ic niekam a už na mna nereaguj. Ja fakt na taketo decké ťahanice nemám čas.
@pesadilla diky, ze si sa priznala, ze si este vacsia krava ako som ta opisal..a PS:hadku si tu zavala vyvolavat ty, tiez urazat a pod. ...som ti uz vravel, aby si nehadzala svoje negativne vlastnosti na mna, lebo sa spravas horsie ako rozmaznane decko ...ale krasne na tebe vidiet defenzivny prisptup, prides sem, kecnes sprostost, a ked su vsetky fakty proti tebe, tak namiesto toho, aby si si priznala chybu, tak zacne urazat, projektovat svoje picoviny na mna a pod, a vycholom je "utek", cize aby som ta netagoval...ty musis mat fakt nizke ego, ked by ti ho sebakritika tak znicila priznaj sa, ze si urobila chybu!
Jakože si myslíš,že sa ti všetky hodia do náruče iba preto,že jej dve hodiny strkáš jazyk k mandliam a hovoríš im sweet shits?! Karma ti to vracia,nemáš byť antifeminista a vážiť si radšej ženy!
@emma111191 a inak zbalit zenu je uplne jednoduche. svet okolo nas je plny krasnych zien.. To len my chlapi nevyuzivame prilezitosti, ktore sa nam ponukaju vsade mozne a balime ozrate obludy na diskotekach - ja som bol tiez taky uz nikdy viac taku zenu nechcem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
keď ju riešiš z nudy, čo čakáš, že k tebe pribehne na zavolanie alebo čo?
@nats myslis ze za tych par hodin si nasla ineho?
@prostemarek tak naco mi potom davaju cislo?
Preco by nedali cislo, beru to ako hru, si to v hlave komplexne babsky premyslia a ked nemaju o teba zaujem na druhy den, moze ich aj traktor s ficom prejst a proste s tebou von nepojdu...
mal by si na sebe niečo zmeniť, ak sa so ženami zoznamuješ len tak na ľahko aj ten vzťah potom tak vyzerá tak sa nečuduj
@prostemarek vcera som si cislo vypytal ale niekedy si cislo ani nepytam proste mi ho babenka da sama a povie aby som si ho napisal. a na druhy den nic. nechapem aka hra... asi nocne podniky nie su dobre miesto na zoznamovanie.
určite nie tak
ja neviem, cez nejaké akcie ale baliť babu v podniku je samo o sebe divné
@alex458 ok beriem, tak ale kde sa mam teda zoznamovat s opacnym pohlavim? na ulici na kupalisku?
A neboli tie baby len veľmi opité?
a druhá vec žiadna žena mená rada chlapa ktorý berie všetko
@klaudiqaaa v tom pripade by ma mali zboznovat DDD
poviem ti to ako žena....keď nejakého chlapa chcem, tak môžem mať robotu, školu a 1000 vecí, ale na neho si čas najdem aj keby som kvoli tomu nemala tyzden spať aby som všetko dobehla a postíhala ( čo on samozrejme nevie ani vediet nemusí )
ale neber to hned osobne...vieš kolko chlapov bolo fajn- len proste....mno nie tak fajn aby som s nimi niečo viac riešila.
Buď rád, že to aspon ako tak ukoncia a ty vies ze nič u nej.....horsie by bolo keby ťa ani nechcela, ale zasa nechať sa párkrát popozívať kade tade by jej vyhovovalo a okašlala by ťa potom.
takže ako speiva teta pink...try try try ....určite to v tých baroch nevzdávaj...ved čo, nikdy nevieš.....
mne sa tiez stalo, ze som sa nahodou zoznamil so spoluziackou, po dvoch hodinach ju pozval von, a ona i ked nemala zaujem este so mnou sla niekolkokrat von, i ked uz som videl na nej, ze nieco neje ok...potom uz len vymyslala vyhovorky, aby sme sa nemohli stretnut, takze ty si este dopadol fajn, ze ta odignorovala, a neslubovala hory doly ..ta dotycna este stale slubuje nieco, ale vzdy je v tom prekazka ..uz sa na nej len zabavam.....
píšeš hlúposti a hádžeš všetky ženy do jedného vreca .... ja chodím do barov zabaviť sa, to áno...ale to neznamená, že som nejaká ľahká štetka čo tam hladá niekoho na prefiknutie a bye bye ... ty ani páru nemáš čo ženy chcú, len tu budeš mudrovať....
ja píšem za seba.....a som žena.
ty si muž...a píšeš v mene všetkých žien.
sa zamysli
ja nepisem za vsetky zeny (kde si si to vycucala?), ale iba za tie, co som spoznal a som muz, a ani ja sa nedovazim pisat za vsetkych muzov...tak si zapni mozog, ked vobec nejaky mas
poviem ti to ako žena....keď nejakého chlapa chcem, tak môžem mať robotu, školu a 1000 vecí, ale na neho si čas najdem aj keby som kvoli tomu nemala tyzden spať aby som všetko dobehla a postíhala ( čo on samozrejme nevie ani vediet nemusí Hehe )
JA ja a iba ja .....prvá osoba jednotného čísla.
citujem teba:
dnesne mlade zeny nechcu vztah, len hrat sa s muzmi...mozno este dievcata si idu tam hladat vztah maximalne...ale ak hned sa s nejakou olizujes, tak to nebola moc "seriozna" zenska...stavim sa, ze uz sa takto stihla cmulat aspon s tromi chudakmi, a mozno i s niekym si aj uzila medzitym Hehe do podnikov chodia zeny sa zabavit, a ak sa pritrafi muz, tak ho beru ako zabavu.....ber to tiez ako hru, ze dnes sa vyspis s tou, druhy den s dalsou...tak ako to robia zeny v takychto podnikoch Hehe zena, ked si bude chciet najst seriozny vztah, tak az niekedy v pracovnom kolektive najskor....
Je to všeobecné, nikde tam nepíšeš, že s ajedná len o skupinu ťžien, kotré mali tú smolu a stretli ťa.
a neurážaj ma, ked sa nevieš baviť bez toho tak na mna nereaguj...ja sa bez toho zaobídem. dalsí hrdina spoza počítača, čo uráža ludí ktorých nepozná...
"píšeš hlúposti a hádžeš všetky ženy do jedného vreca .... ja chodím do barov zabaviť sa, to áno...ale to neznamená, že som nejaká ľahká štetka čo tam hladá niekoho na prefiknutie a bye bye ... ty ani páru nemáš čo ženy chcú, len tu budeš mudrovať..."
to vobec neznelo ako zovseobecnovanie, fakt vobec a este k tomu ma krivo obviujes...co si ty za cloveka? ..a sa pozri na seba, ty si zacala s urazkami, ale diky, ze si sa pekne opisala ako dalsia hrdinka z pocitaca, sedi to na teba presne
kde som ta presne urazila??? lebo ty si mna áno tým, že si naznačil, že nemám mozog.
to slovko: JA chodím do baru ...to je zovšeobecňovanie??? ved tam píšem JA, píšem to v prvej sobe jednotného čísla
robí ti problém čítanie s porozumením???
@echoechoecho internetová hrdinka.. napísal niekto kto tu nikdy ešte nepridal ani svoju foto a píše tu totálne kokotiny.. ty si internetový hrdina
a inak to, ze nemas mozog nie je urazka, ale fakt zovseobecnovanie je pre tvoju informaciu veta"y ani páru nemáš čo ženy chcú, len tu budeš mudrovať.." co zeny, chcu, NIE CO TY CHCES...a neopisoval som, zeny ani teba, ale jasne je vysvetlene v dalsom komente, ze sa to vztahuje k zenam, ktore som stretol...takze ty sa nauc citat s porozumenim A PRESTAN HADZAT SVOJE NEGATIVNE VLASTNOSTI NA MNA!!!!
ja furt nepochopím jedno...čo majú ľudia ako ty z toho, že chodia vyvolávať po nete hádky, niečo si dokazovať a urážať.....ic niekam a už na mna nereaguj. Ja fakt na taketo decké ťahanice nemám čas.
ja som písala v prvej osobe jednotného čísla....ty nie....ale ja som tá čo robí všeobecné závery??
ty si mi napísal, že nemám mozog, ze som krava....ale ja urážam??? ja sa hádam???
nepriznám si chybu ked som ziadnu neurobila.
a dýchaj pre pána, je to len internetová diskusia a ty to tu prežívaš ako keby sa mal svet zrútiť.
ja mám ego v poriadku a nepotrebujem si ho hladiť na birdz.sk.
som nevedela, ze fora su casovo obmedzene aspon mozme vidiet, aky progres tvoje dusevno za pol roka zaznamenalo... smutne, ziaden