keď som mala asi 5 rokov, strčila som do zástrčky nejaké drôtiky z autodráhy. no, asi som ju chcela zapnúť bola som v takom šoku že som ani neplakala tuším. ako bolestné som dostala obrovského plyšového ružového zajaca, doteraz ho mám v izbe
@ragdoll no môj dedko má farmu, takže tam ..a raz u jedného uja, keď som sa išla pozrieť na kone, tak sa mi šmyklo a rukou som zavadila o ten drát a musím povedať že u tých koní to bola silnejšia šupa, ako u kráv
Ja som to už skúšal... Povedal by som že je tam dosť voltov, keďže som elektrikár, a na vytvorenie elektrického oblúka potrebuješ dosť veľké napätie... Ale neviem isto, nehádam sa...
No to prrrr zase ! Kde som povedal že sa do toho nerozumiem ? Len konkrétne ako je hento spravené neviem... A elektrický oblúk je keď preteká elektrický prúd vzduchom... Pozri si teslove transformátory
Nedotýkajte sa káblov trčiacich zo stien, keď vám na chate konečne zapoja elektrinu. To, že to dovtedy nič nerobilo, nie je úplne dobrý dôvod, prečo to spraviť.
@mielikki Zo skoly, hm.. ja som tam kazde leto, ale tie elektricke droty som este nechytala - mozno to vyde "letos" . To boli ine droty, ale vlastne.. mesto si trafila .
po tme som chcela na chate zasvietiť na wc .....kedže vedľa zapínača bola aj zastrčka nejak som to tým hmataním po stene prepískla....skopalo ma ...bola to rychlovka ale cítila som sa akoby ma o stenu strepalo
@b0ng No to je tak na risk ale si pamätám že ked ma strepalo ...obzerala som sa okolo seba že čo to bolo a potom pozerám že som stihla aj zasvietiť popri tom ale vôbec som si nepamätala ako
a zdá sa mi, že hej.. keď som zapaľovala svetlo, tak trošku ma to koplo..alebo keď som sa snažila strčiť do pokazenej zásuvky nabíjačku na mobil ešte aj iskierky polietali !
na praxi sme mali najvacsiu zabavku taky ten stary telefon, co ked z neho clovek chcel volat tak ho musel "natocit"... jooj ked sa clovek chytil tych kablov a druhy zacal tocit...no krasa.. az ma tak trasie od spomienok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
mna už aspoň 10 krát, dokonca aj 360V pár krát dokonca preto že som išiel robiť elektriku a zabudol som vypnúť ističe sprostosť, čo už
No počkaj, jak jako jak neráta ? Síce neviem koľko je tam V, ale musí to byť šupa, keď to spraví oblúk...
Ja som to už skúšal... Povedal by som že je tam dosť voltov, keďže som elektrikár, a na vytvorenie elektrického oblúka potrebuješ dosť veľké napätie... Ale neviem isto, nehádam sa...
No to prrrr zase ! Kde som povedal že sa do toho nerozumiem ? Len konkrétne ako je hento spravené neviem... A elektrický oblúk je keď preteká elektrický prúd vzduchom... Pozri si teslove transformátory
s bratrancom
V pohode, ja len tak
B.: "Nieee.."
C.: "Vyskusaj!"
D.: (vyskusa) "..asi nie je."
A.: (vyskusa) "Ew, je!!"
B.: "...myslite, ze je clovek velmi vodivy?"
A., B., C., D.: (pochytaju sa a A sa znovu dotkne): "JE."
-Marian vypol si istič ?
-Hej vypol
Bzz a už to bolo Istič vypol, ale susedovy
Od vtedy používam skúšačku
a zdá sa mi, že hej.. keď som zapaľovala svetlo, tak trošku ma to koplo..alebo keď som sa snažila strčiť do pokazenej zásuvky nabíjačku na mobil ešte aj iskierky polietali !
Ističe si zásadne vypínam sám... a skúšačka je samozrejmosťou...