Nikdy sme nevysvetlovali bany alebo mazanie fóra a ani túto tradíciu nebudeme meniť. Zabanovaný väčšinou vie, čo spravil (či už teraz, alebo v nedávnej dobe) a ostatní to nepotrebujú vedieť. Nemyslím si, že je to pokrytecké, skôr si myslím, že je to normálne. Pokojne mi tu nadávajte , ale nie je normálne vysvetlovať verejne, prečo niekto dostal ban...
@pankac15 hovorit mi mozes co chces, ale ked vzdy ked na teba reagujem chytis 3 dnovy hystericky zachvat a budes sa mi vyhrazat vsetkym moznym od trestnych oznameni po kontroly z danoveho uradu (a to som mu naposledy nenadavala, nerypala, nic) tak ta proste budem mat za retardovanyho psychopata.
Ty si mi tiez nie sympaticka, ale nemam proste dovod s tebou komunikovat castejsie, nez prilezitostna reakcia. Ine je nemat niekoho rad a chytat zachvaty a vyhrazat sa tu niekomu, stalkovat ho a spravat sa vseobecne ako zverenec psychiatrickeho ustavu.
Kua ... čo mi to len pripomína.
Jáj.
Cirkev Katolícka.
Bezák.
Však veď on už vie, za čo sme ho odarcibiskupili.
Aby bolo jasné, nevyjadrujem sa k banu a
jeho správnosti, odôvodnenosti, ak si ho
zaslúžil, tak OK, nakoniec, ℬ je "tvé dítko",
tak môžeš dávať bany podľa vlastného uváženia.
Ja len k tomu zdôvodneniu ...
@staphylococcus neboj sa, ja sa ti nepotrebujem ani vyhrážať ani z teba chytať 3-dnovy zachvat ani nič pretože asi každý kto je za PC frajer je v skutočnosti sračka
WTF ľudia vy ste fakt odveci s prepáčením... To vám vážne vadí, že tu nebudete poučovaní jeho "múdrymi" radami každý deň alebo čo? Už len dôvod, že toto nie je stránka zameraná 100% na cirkev je relevantný pri jeho príspevkoch... Buďte radi, naozaj, však toto už nebolo mysliteľné.
boha este sa tu idete tvarit, ze vam "chyba" ten jebis este treba spravit protest aby mu odbanovali ucet, lebo ste akurat tak smutni, ze je tu o jedneho naruseneho cloveka menej, z ktoreho si mozete robit picu
a este som nevidela forum, kde by ludia picovali do admina, ze nieco musi spravit, ze sa musi zodpovedat a podobne to len birdziatka co polku zivota zavislacia na tejto stranke si myslia, ze im to dava nejake vyssie prava
get a life tvl
@Paulieevans no a co nech mal príspevky na cirkev nikto Vám to nekazal citat .. Ak by sem niekto nadával príspevky ze IT mimozemstan je Boh nečítal by som to pretože by som mu samozrejme neveril . Ale neveriaci musia vždy komentovať čomu neveria . Proste nemyslím si ze si zaslúzil Ban ...
@staphylococcus Pre DOKONALEHO krestana je to možno aj zahrešenie(alebo minimalne neslušné slovo) pre nás ostatných krestanov(ktory chodime na spoved len pred vianocami a do kostola len na prinutenie rodicov) to je vpohode (aspon myslim)
@draks Spýtam sa ťa takto:Keby tu bol nejaký zarytý moslim, tiež by ti nevadilo mať plnú stenu jeho príspevkov a všetko by každému komentoval, že sa treba obrátiť na Alaha a podobne, bolo by to ok?
Ja nekomentujem príspevky ktoré ma nezaujímajú ale prečo ste čítali zajkove blogy atd ked sa Vám to zdalo take zle .... A doteraz neviem za co vlastne dostal ban ...
@Rici135 zevraj dostal ban za príspevky o náboženstve ktoré birzdakóm tak strašne prekážali pretože im išlo oči vyraziť ked zbadali že Zajkousko niečo pridal
ale ved on sa tu vraj nejakej vyhrazal,takze si to aj zasluzil.
ale to cele by slo aj bez toho aby tu o nom bolo napisane,ze sa kurvil za peniaze,bral herak,ze nema maturitu a...to sa mi zda dost prije.ane,ved za to vyhrazanie by mu dali ban,tak preco muselo byt aj to velkovravne predstavenie...
Preto take predstavenie pretože niekto chcel zaujať niečim a nepáči sa mi ze dostal Ban ... Nepoviem keby piše o Allahovi alebo o Astarovi Každý deň to chápem ale on písal len pravdu ktorú nikto nezmeníte ... To je môj názor
fakt vam to uz hrabe obcas z tych internetov. sem-tam mi zareagoval na nejaky blog ci status, ak sa to dalo pochopit, tak som nieco odpisala, ak to bolo mimo, nereagovala som. dalej ani nepipol. a keby aj pipol, tak what? kurva sme na nete...
akoze aby sme sa chapali, mne je totalne jedno ci dostal ban ci nedostal, len sa uplne nechapavo pozeram na tie komenty co tu teraz idu pomaly otvarat sampus lebo nejaka internetova postavicka dostala ban.
Akože mne môže byť jedno, kto tu dostal/nedostal ban, ale neschopnosť/nechuť vysvetliť prečo zo strany zakladateľa stránky, ktorý to dokonca povyšuje na akúsi cnosť, je úplným výsmechom voči férovému/transparentnému fungovaniu tohto portálu a prechodom k webovej samovláde a fašizmu Niežeby to tak ale tuná nebolo vždy, že si miestni mocipáni robili, čo chceli, a nikomu nič nevysvetľovali
ja len dodam ze je to opravnene urcite vzhladom na cas a okolnosti, na druhej strane je to aj trochu smutne, na birdzi je velmi dlho uz a stal sa takou ikonou a maskotom, navyse to bolo zabavne vela krat,pretoze predstavoval extremny protipol kazdeho jedneho nazoru tu..nevadi no... mne je to celkom jedno, len v ramci tej srandyje to celkom skoda
@ssunflower nemyslis vazne, ze by sa niekomu zodpovedali ze sa raz za dva roky Tomas k niecomu vyjadri, a ze byvali admini kydaju na to, preco uz nechcu adminovat, ma daleko od zodpovedania sa.
Na tomto webe uz minimalne styri roky polovica funkcii vobec nefunguje, aj veci, ktore by vedel naprogramovat dvanastrocny clovek s guglom otvorenym na vedlajsej karte.
@draks@49 to dúfam. že nie za to. Veľmi som ich nečítal, lebo väčšinou len niečo skopíroval od iného webu a možno k tomu niečo svoje napísal. No nezdá sa mi, že sa v nich vyjadroval nenávistne a pod.
To tu občas čítam dosť horšie, nenávistné, výsmešné až nechutné blogy od iných užívateľov aj na adresu iných užívateľov.
Alebo napr. mne ľudia odpovedajú ako keby som bol fašista a diabol dokopy... či chcú ma zabanovať ako v @76
"Pre moje meno a vieru v môjho Otca Stvoriteľa vás budu zabíjať, zavrhovať, pluť na vás."
sú to slova Ježiša Krista, adresované tým, čo zobrali na seba svoj kríž a vydali sa tŕnistou cestou za svojim Spasiteľom...
preto aj toľko nevraživost na moju osobu, ja ich však všetkých milujem a už dopredu som im odpustil...
moja modlitba a modlitba milionou ľudí po celom svete už zachránila množstvo ľudí od večného zatratenia a pomôže aj týmto tu na birdzi
random komentar jeho co som nasiel rychlo pod temou nabozenstvo a sedi dobre ale nie, kto tu bude teraz posielat tieto skvosty, zajkousko bol pre mna jediny pri ktorom ten hlas v hlave ked nieco citate bol taky zaujimavy iny hlas
zajko bol hadam ten najuspesnejsi troll, ktoreho som tu zazil trvalo mi neskutocne dlho, kym som ho prekukol. je smutne, ze niektorych z vas ojebaval omnoho dlhsie nez mna, kedze ja som tu len nieco vyse roka a prakticky vzate vas ojebava este aj teraz, sudiac podla reakcii
@notme
potom sme aj my dvaja troli, keď tu nemáme žiadnu fotku tváre, či ako je to na birdz, som tu nový, sam som o tom uvažoval, či je to dobry nápad, hneď sem vycapiť svoju tvár
@marcello111 long story short, vsetko, co tu kedy zajko napisal, bolo klamstvo. a ludia mu to aj napriek tomu zrali cele roky. a vobec, kaslem ja na teba, ktovie, ci niesi zajkov novy ucet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
Ty si mi tiez nie sympaticka, ale nemam proste dovod s tebou komunikovat castejsie, nez prilezitostna reakcia. Ine je nemat niekoho rad a chytat zachvaty a vyhrazat sa tu niekomu, stalkovat ho a spravat sa vseobecne ako zverenec psychiatrickeho ustavu.
Kua ... čo mi to len pripomína.
Jáj.
Cirkev Katolícka.
Bezák.
Však veď on už vie, za čo sme ho odarcibiskupili.
Aby bolo jasné, nevyjadrujem sa k banu a
jeho správnosti, odôvodnenosti, ak si ho
zaslúžil, tak OK, nakoniec, ℬ je "tvé dítko",
tak môžeš dávať bany podľa vlastného uváženia.
Ja len k tomu zdôvodneniu ...
Tu nejde o to, že dostal BAN, ale za akých okolnosti ho dostal!
Neporušil pravidla!
a este som nevidela forum, kde by ludia picovali do admina, ze nieco musi spravit, ze sa musi zodpovedat a podobne to len birdziatka co polku zivota zavislacia na tejto stranke si myslia, ze im to dava nejake vyssie prava
get a life tvl
az na 2 birdzakov ste vsetci nad touto ciarou prijebani
@38
ale myslel som si ze bude kazdemu jasne ze ide o komentare, ktore su nad tou ciarou....
ale to cele by slo aj bez toho aby tu o nom bolo napisane,ze sa kurvil za peniaze,bral herak,ze nema maturitu a...to sa mi zda dost prije.ane,ved za to vyhrazanie by mu dali ban,tak preco muselo byt aj to velkovravne predstavenie...
akoze aby sme sa chapali, mne je totalne jedno ci dostal ban ci nedostal, len sa uplne nechapavo pozeram na tie komenty co tu teraz idu pomaly otvarat sampus lebo nejaka internetova postavicka dostala ban.
Kazdopadne, za toto ban nedostal.
Na tomto webe uz minimalne styri roky polovica funkcii vobec nefunguje, aj veci, ktore by vedel naprogramovat dvanastrocny clovek s guglom otvorenym na vedlajsej karte.
@draks @49 to dúfam. že nie za to. Veľmi som ich nečítal, lebo väčšinou len niečo skopíroval od iného webu a možno k tomu niečo svoje napísal. No nezdá sa mi, že sa v nich vyjadroval nenávistne a pod.
To tu občas čítam dosť horšie, nenávistné, výsmešné až nechutné blogy od iných užívateľov aj na adresu iných užívateľov.
Alebo napr. mne ľudia odpovedajú ako keby som bol fašista a diabol dokopy... či chcú ma zabanovať ako v @76
sú to slova Ježiša Krista, adresované tým, čo zobrali na seba svoj kríž a vydali sa tŕnistou cestou za svojim Spasiteľom...
preto aj toľko nevraživost na moju osobu, ja ich však všetkých milujem a už dopredu som im odpustil...
moja modlitba a modlitba milionou ľudí po celom svete už zachránila množstvo ľudí od večného zatratenia a pomôže aj týmto tu na birdzi
random komentar jeho co som nasiel rychlo pod temou nabozenstvo a sedi dobre ale nie, kto tu bude teraz posielat tieto skvosty, zajkousko bol pre mna jediny pri ktorom ten hlas v hlave ked nieco citate bol taky zaujimavy iny hlas
potom sme aj my dvaja troli, keď tu nemáme žiadnu fotku tváre, či ako je to na birdz, som tu nový, sam som o tom uvažoval, či je to dobry nápad, hneď sem vycapiť svoju tvár
neviem akoto tuchodí a toho zajaca neviem kto to je, alepovinne to hadam nie je
aha to take tu je dvojtvárne všetko dobre vedieť
Tvoja debata s Filipom, ktory sa pretvarujr, ze nie je zajko.