Aká je vaša najvtipnejšía príhoda na ktorú si spomínate ? Ja napríklad : keď som machroval pred babami a narazil som do tiče (značka stop) pre mňa menší trapas ale po čase sa na tom smejem
ked som sa stratila na lyžiarskom v lese lebo som si dlho vyzúvala lyže a ostatní ma neočkali a pýtala Poliakov mobil lebo som ho nemala ri sebe a oni mi nerozumeli a le nakoniec som došla do hotela..už bolo skoro po mne vyhlásené pátranie
keď som opitý spadol z bicykla pred policajtmi a prehováral som ich, že som nepil alkohol, smiech ma prechádzal, keď mi chceli dať 60 eur, nakoniec to dobre dopadlo a teraz sa na tom smejem
je ich veľa ale nedokážem si spomenúť na najvtipnejšiu (nenávidím ten paradox)
Tak ale napríklad zo šiesteho ročníka: sedím s kamarátom v lavici a píšeme písomku z chémie a je tam značka Mg (niektorým už došlo ale mne vtedy nie) tak sa ho pýtam že ako sa to volá a on že magma neviem či je to vtipné ale vtedy som mal také nervy a smial som sa zároveň že neviem ..
ale ešte keď sme cez okno utekali pred polišmi, keď sme ešte cez kríky utekali pred polišmi. Alebo keď sme dostali poznámku z telesnej za to že sme sa ulievali
Ale viem najlepšiu príhodu s učiteĺkou ktorá je tak (sorry ale) tučná alebo silnejšia ak chcete že keď sme boli v Martine na exkurzií a boli tam že extrémne malé schody a úzke schodisk sa nevedela prepchať tak ju zo zadu tlačila učiteľka a spredu ju ťahali to bol zážitok pre oči nekonečný Ale ešte to jej vzdychanie celú cetu (lebo tie schody boli aj dosť dlhé)
A ešte posledné na čo si spomeniem keď kamarát spolužiakovi čítal z lietratúry pred učkou a skomolil to "vyfajči mi fajku mieru "
- to sú také blbosti pri ktorých sa vždy pousmejem
pre inych smiesne,pre mna trapne--v piatej triede som mala veci na telesnu v takom vaku co sa prehadzuje sez plece...ked sme sli do skoly,ja som myslela ze mam na chrbte tasku ,lebo som ju nosila na jednom pleci....a pridem do skoly,zlozim veci na TV a odrazu zistim ze nemam tasku...rozbehla som sa za mamou /v tom case este mna,mladsiu sestru a mladsieho brata vodila do skoly/ a povedala som jej ze nemam tasku. par minut sme isli domov, ale ona mi povedala ze sa mam vratit do skoly,ze ona mi tasku prinesiem. prisla som par minut po zvoneni,musela som vojst do triedy a ucitelke povedat: pani ucitelka, ospravedlnte ma zabudla som si tasku. a cela trieda vybuchla smiechom. ucitelka na mna par sekund hladela v nemom uzase ponad okuliare, potom mi kazala sadnut si. a tych par minut kym mi mama doniesla tasku a este aj dlho potom z toho mali srandu..:/
Keď som si raz na hlavu nakydala ocot, už ani neviem, kvoli čomu a na druhý deň v škole sa učiteľ tak divne zaksichtil a pýtal sa, že kto tu mal tlačenku A tak sa to opakovalo každú hodinu, keď prišiel nový učiteľ. Ja som čušala jak päť peňazí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
prosim ta, vymaz tuto diskusiu plnu fake nickov a debilnych deti
Tak ale napríklad zo šiesteho ročníka: sedím s kamarátom v lavici a píšeme písomku z chémie a je tam značka Mg (niektorým už došlo ale mne vtedy nie) tak sa ho pýtam že ako sa to volá a on že magma neviem či je to vtipné ale vtedy som mal také nervy a smial som sa zároveň že neviem ..
ale ešte keď sme cez okno utekali pred polišmi, keď sme ešte cez kríky utekali pred polišmi. Alebo keď sme dostali poznámku z telesnej za to že sme sa ulievali
Ale viem najlepšiu príhodu s učiteĺkou ktorá je tak (sorry ale) tučná alebo silnejšia ak chcete že keď sme boli v Martine na exkurzií a boli tam že extrémne malé schody a úzke schodisk sa nevedela prepchať tak ju zo zadu tlačila učiteľka a spredu ju ťahali to bol zážitok pre oči nekonečný Ale ešte to jej vzdychanie celú cetu (lebo tie schody boli aj dosť dlhé)
A ešte posledné na čo si spomeniem keď kamarát spolužiakovi čítal z lietratúry pred učkou a skomolil to "vyfajči mi fajku mieru "
- to sú také blbosti pri ktorých sa vždy pousmejem