Ahojte,pred niekolkymi rokmi som bola zalubena do chlapca, chodili sme spolu, ale po case nastal rozchod, odvtedy sme sa stretávali možno len raz za rok.
pred par dnami sa zasnubil a na mna to nejak dolahlo myslite si, ze je to normalne, ked mam priat
neviem. ja som vacsinou rada, ked vidim, ze moji byvali maju nove vztahy, deti..
vzdy mi tak odlahne, ze uz to nie som ja, co sa s nimi musi trapit, ale niekto iny. k tym zenam vacsinou citim lutost, lebo viem, do coho sa namocili. rozchod pre mna vzdy znamenal oslobodenie a znovuzrodenie mojho ubiteho a utlaceneho ja.
neviem prečo, ale často mám pocit, že niektorí ľudia si myslia, že sa dá mať rád, resp. milovať len jedného človeka na zemi, potom nejakého iného, a vždy to bude len jeden. podľa mňa je to blbosť, a aj napriek tomu, že človek má niekoho, s kým je šťastný a s kým plánuje spoločnú budúcnosť, jeho city nie sú sústredené len na tohto jedného človeka...a podľa mňa je celkom normálne, že ku človeku, s ktorým sme niekedy boli vo veľmi dobrom vzťahu, celkom neochladneme a občas niečo cítime...samozrejme že to nie je rovnaké ako ku človeku ktorého milujeme, ale aj tak...
ale to som možno divná, čo ja viem...
tiež ma dokáže rozhodiť takým čudným spôsobom, keď vidím že niekto, koho som mal skutočne rád a záležalo mi na ňom, má iný život.Nie v zlom, Ale tie city sa jednoducho vyplavia von. A nemám to rád . Čo už. Ak si sa raz starala a záležalo ti, tak to tam vždy bude.
@burble preboha je dobrá odpoveď.radšej sa neviazať..nikomu a s ničím. len tak si ísť a všetko opičovať..too easy.
otázka znela či to s tebou niečo robí
tak záleží na tom, čo presne myslíš pod tým, že to na teba doľahlo
ak už tretí deň nevychádzaš z domu a reveš do vankúša, tak to ok nie je, ale inak je pochopiteľné, že ťa to trochu vyviedlo z miery
tiež ma rozhodilo, keď sa bývalý zasnúbil, ale našťastie pre tú dievčinu to bolo len zo srandy
"máš rad každého, lubiš niekoho a miluješ len jedneho"
Je to podla mna pravda , miloval som len jednu osobu , od kedy sme neni spolu som mal pár bab ktore som lubil , fakt áno ale viem že už nikdy nebudem tolko citiť k žiadnej inej ako ktej ktoru som miloval a viem že keby náhodou sa len pobozkáme ako kamarati , viem že moje city sa utvrdia.
Mám snou teraz dosť dobry kamaratsky vztah,a ked mi hovori o svojom frajerovy alebo že sa jej páči niekto iný vnutry ma to zožiera že prečo som to neni práve ja.No bohužial už sa stym nedá nič robiť.
@baldurs Snad sám dobre viem čo je pre mna dobre zistili sme že nám to viac klape ako kamaratom aj ked s mojej strany tam city boli , ale už niesu.Koli tomu nebudem snou rušiť kontakt , nedufam lebo keby sa naskytne možnosť že by sme mohli byť zase spolu poviem nie a o tom som dobre presvedčený.Ja žijem dalej , mal som kopu báb , len som sem písal že vždy je jedna osoba v živote ku korej citite to čo k nej už nie.
@marleymt podľa mňa máš pravdu človek nemusí byvelho/bývalu milovať tak ako kedyis ale môže prechovávať určité city... alebo mať toho človeka aspoň rád.... a podla mna je to určite lepšie ako prechovávať nenávisť alebo čo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vzdy mi tak odlahne, ze uz to nie som ja, co sa s nimi musi trapit, ale niekto iny. k tym zenam vacsinou citim lutost, lebo viem, do coho sa namocili. rozchod pre mna vzdy znamenal oslobodenie a znovuzrodenie mojho ubiteho a utlaceneho ja.
ale to som možno divná, čo ja viem...
a potom idem ešte raz oslavovať že som sa s ním rozišla.
otázka znela či to s tebou niečo robí
musím najsť bývalému frajerku, nech sa zasnubi a nech vidím že čo to zrobí so mnou
ak už tretí deň nevychádzaš z domu a reveš do vankúša, tak to ok nie je, ale inak je pochopiteľné, že ťa to trochu vyviedlo z miery
tiež ma rozhodilo, keď sa bývalý zasnúbil, ale našťastie pre tú dievčinu to bolo len zo srandy
Je to podla mna pravda , miloval som len jednu osobu , od kedy sme neni spolu som mal pár bab ktore som lubil , fakt áno ale viem že už nikdy nebudem tolko citiť k žiadnej inej ako ktej ktoru som miloval a viem že keby náhodou sa len pobozkáme ako kamarati , viem že moje city sa utvrdia.
Mám snou teraz dosť dobry kamaratsky vztah,a ked mi hovori o svojom frajerovy alebo že sa jej páči niekto iný vnutry ma to zožiera že prečo som to neni práve ja.No bohužial už sa stym nedá nič robiť.