keď mi nedávno na mobile ráno nezvonil budík a ja som sa zobudila miesto o 5 ráno až o 6:30 ...alebo keď som niekedy nechcela ísť na prvé hodiny tak som v škole povedala keď som prišla že som zaspala...samozrejme že by mali zapísať do tej triednej knihy každého keď nepríde na čas do školy...ale vždy som priniesla na to aj ospravedlneku ( všetky si píšem sama )
fuu do školy som nezaspala ani nepamätám...ešte od základnej...
ale spala som na hodine po noci prebdenej s Francúzmi na týždeň ubytovanými na našom intráku kto by šiel spať tak ma cez hodinu spollužiačka musela kedy-tedy kopnúť do členka nech sa preberiem
Dnes ma zapísali, ale ironicky na siedmej hodine
Som si odskočil na cigo cez siedmu s tým, že to je v pohode, predsa zastupovaná hodina no a teraz musím zhánať ospravedlnenku
nj parkrat som uz len tak tak ze stihla trolej a dojst do skoly ...na hodine som este asi nezaspala ale tak napr. pondelok na prvej hodine mavam k tomu blizko
nezaspala som ešte, ale tak ja aj keď sa zobudím 10 minut pred začiatkom vyučovania som schopná to stihnúť...
Ale minule ma zapísala, že som meškala 5 sekund
raz sme boli na hodinu v inej triede a pozerame že tam spi jedna baba .D už prišla aj profka ona stale nič tak ju teda išla zobudiť ona sa mykla že čo je ? kedy zvonilo? prečo ma nezobudili? kde mame hodinu ? no mala som dosť
pravidlene chodim pozde oficialne zaspavam alebo mi nejde spoj ked s ami nece ist na prvu hodinu tak tak alebo na druhu a tretiu heh alebo ak s ami nece a som uz v skole ostanem v satni a ospravdlnenky si zo zasady pisem sama maminka ete ani studijny nevidela hehe
mne sa podarilo zaspat na skusobny monitor...tak som prisiel o 10 min neskor...cize som bol ukrateny o cas a este som bol aj vystresovany z toho ako to vstihnem a zadychcany z utekania z busu do skoly
do skoly...no niekedy som zaspavala kazdy pondelok a stredu, ked sme akurat vzdy prvu mali slovinu ...ucka si potom myslela, ze naschval ...
ale to uz sa mi netava, aj ked obcas zaspim, al niekedy to bolo ovela castejsie...teraz mi len zrusili bus, tak musim chodit skor a potom cakam polhodinu, kym zazvoni :-?
ja som teraz nedavno zaspal na "komedii", ked sme boli so skolou v divedle, no to som mal dost po celodenej prechadzke po Parizi a potom este ten drist
@11jahodka77 Ahoj. Som v 8 ročniku (už v resp. skoro 9) a chcem sa ťa opýtať, ako si mohla mať brigadu v 14-15 rokoch? Aj ja chcem si trocha peniažky našetriť, ale povolené je až od 18 :/ Sú nejaké výnimky? Ďakujem za odpoveď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a počas hodiny..hm.ako rozmýšľam..tak tiež už dlho nie..
ale spala som na hodine po noci prebdenej s Francúzmi na týždeň ubytovanými na našom intráku kto by šiel spať tak ma cez hodinu spollužiačka musela kedy-tedy kopnúť do členka nech sa preberiem
Zatiaľ som mal len poriadny zdrba od triednej a dala mi jedno áčko na výsvedčku
Dnes ma zapísali, ale ironicky na siedmej hodine
Som si odskočil na cigo cez siedmu s tým, že to je v pohode, predsa zastupovaná hodina no a teraz musím zhánať ospravedlnenku
inac do skoly zaspavam dost casto.. nastastie to mam kusok..
Ale minule ma zapísala, že som meškala 5 sekund
ale to uz sa mi netava, aj ked obcas zaspim, al niekedy to bolo ovela castejsie...teraz mi len zrusili bus, tak musim chodit skor a potom cakam polhodinu, kym zazvoni :-?