Chcem sa vás opýtať, čo robíte keď neviete zaspať. Či veríte na teplé mlieko s medom alebo medovkový čaj na ukludnenie alebo máte iné recepty. ak áno tak sa podelte lebo mám celkom problém zaspať posledné týždne.
ak sa dá, tak chodím spať až vtedy, keď sa mi samo od seba zatvárajú oči. A inak si snažim vyčistiť hlavu a nanič nemyslieť. Mlieko a med mi pomáhalo, keď som mala 12rokov...
aj ja cchcem mať takéto problémy :/ vážne vám čo vám to nejde závidím, ja už asi posledných ja neviem 10 rokov? Len čo lahnem spím, ani si nestihnem vyčistiť hlavu, o ničom porozmýšľať
Cca dve hodinky sa snažím uspokojivo uložiť a zakryť, čumím do okna, predstavujem si kokotiny, prehodnocujem život, snažím sa vedome uvoľňovať svaly a spomaľovať dýchanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale poslednu dobu sa mi vyborne zaspava pri lane del rey. vzdy si pustim obe albumy, nastavim na hodinu vypnutie a zaspim ako dudok.
» www.depresia.yw.sk/index.php?optio...
@kittyboo neni ti to luto?
@marek15693 dakujem za tip vyskusam a asi zacnem aj ten caj pit