Ja ked idem spat tak som unavane a citim ze potrebujem spat, takze si lahnem do postele, rozmyslam aky bol den a ani neviem ako a hned zaspim alebo sa mi obcas stane ze zaspim ked pozeram film z postele
mobil mam stale zapnuty, nevypinam ho, lebo by som ho zabudol opat zapnut ale nepocuvam hudbu ani nic take ja si zapnem radio a necham, nech sa mi o polhodinu vypne
skoro vždy...a v polospánku ju vždy vypnem a niekam odložím, no a potom ráno hľadám - na stole, na nočnom stolíku, v šuflíku, na parapete, za posteľou..vždy sa niekde nájde
Mám kamaráta,ktorý si vždy na noc na jednom sústredení pustil pána prsteňov a my ostatní sme potom nevedeli spať .Ešte šťastie,že nikdy nezaspával dlhšie ako 5minút a my sme mu to hneď mohli vypnúť
Takmer vždy. A často sa stane, že sa v noci zobudím práve vtedy, keď mi (počas náhodného prehrávania) skončí nejaká nie tak obľúbená skladba a začne nejaká srdcovka... netušm, ako viem v spánku vytušiť, kedy sa mám zobudiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A už som sa kvôli káblu okolo krku aj dusila.
Takže ak som fakt už brutálne unavená, vypínam ju a dám pri posteľ.
Bežne mi úplne stačia myšlienky v hlave, ráno sa zas zobudím na blbé hučiace stroje vonku, zbíjačky a neviem čo všetko. Týmto ich pozdravujem.