@lenkaska1 ja napríklad tiež nepodporujem tie pochody, ale nesúhlasím s kresťanskými skupinami (ktoré pochodovali deň pred pochodom Pride), pretože okrem toho, že "nebudú spasení", alebo že "je to nemorálne" nepovedali ani jeden racionálny argument...to ma vytočilo....
@puco90 kks.. typické.. a inak o tom pochode som ani nevedela.. ale aj tak mi stačili tie dristy čo nam na zš na nabožku tlačili do hlavy o homosexualite.. človeku sa pri tom rozum zastavuje
@lenkaska1 ale teraz pochod nebol, ja len píšem, čo som zaznamenal v minulosti...ako ja nepodporujem homoloby, alebo ako to ja nazývam homoterorizmus, ale už keď som proti niečomu, tak použijem argument ako sa patrí a nie spomínať peklo a všelijaké hovadiny....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
napriklad nie som za to aby boli homosexuali diskriminovani, ale nesuhlasim s tymi ich pochodmi a tymto - cize vlastne s tym ako ho prezentuju
Lobby je s dvomi b
» sk.wikipedia.org/wiki/Lobizmus...
ale zrejme je to jedno...
asi hej