Môj sa stal počas cesty autobusom ku kamoške... Preplnený bus, stojím v uličke... Autobus zrazu prudko odbočí a mnou trhne, tak sa chytím tej opierky na ruku z jednej sedačky... Držím sa asi minútu, keď sa mi zdá, že ujo
aaaaaa!!!už viem...no to nebol ten najväčší...akosi zamyslene som čakala na autobus na zastávke v Okoličnom...keď bus prišiel,ja som nastúpila a hovorím: ,,polovičný,Okoličné"
Ujo šofér na mňa hladí...,,kam to mladá pani?"
,,polovičný,Okoličné!"
jaj...no nevadi...chcela som to inak napisat ak niekdo nepochopil...bola som v okoličnom a pýtala som si lístok do okoličného..hmmm
A ešte čosi ma napadlo...zase v autobuse sedela som na poslednej dvojsedačke a mala som na pleci svojho potkana s ktorým som práve cestovala za veterinárom...
za chvíľu si oproti mne prisadli také dve baby,pozerali na mňa a rozprávali sa:
-,,to je líška"
-,,nie to je lišiak"
Zmätene som na ne kukala a povedala som: ,,nieee...to je potkan"
Tie dve sa začali rehotať a jasom si všimla že za mojím chrbtom bol na skle vylepený plagát Slovenskej sporiteľne či čoho...a tam na obrázku bol ten kreslený lišiak z reklamy
@atarniss zažil som niečo podobné v buse. Ráno som nastupoval aj s kamoškou a stáli sme v strede. Jedna baba chcela prejsť dozadšie v autobuse a aby mohla prejsť, tak som sa musel pustiť. Lenže práve vtedy sa šofér pohol a mnou to trhlo tak, že som sa nezachytil a padol som na jednu babu z našej školy. Ona sa držala dobre a tak ma zachytila a vyzerala dosť šoknutá. Som jej povedal "prepáč" a ona sa na nič nezmohla .
Objednal som si pizzu a ked mi uz zavolali ze si ju mam ist dole vyzdvihnut tak som vysiel z vchodu a na typickom mieste kde parkuje donaska stalo teda male auto a chlapik stal pred nim reku asi na mna caka ako obvykle, tak som k nemu dosiel a on na mna iba kuka.. ja na neho kukam..
Hovorim si, kurva co sa to deje? Kde je moja pizza? .. On na mna kuka zrazu pozrem ups to auto nie je to donaskove ale nejake ine.. zrazu sa ma este typek spyta, ides mi dat peniaze? .. Tak mu hovorim ze ja som sa pomylil myslel som ze ste mi doniesli pizzu .. a potom som siel dost strapneny prec.. a trapas sa stal aj nasledovne ked doslo realne donaskove auto ktore bolo za rohom! .. A ten typek nemal tu pizzu co som chcel lebo ju dal niekomu inemu tak mi musel doniest novu
raz som isla v skole dolu schodmi a bolo tam plno ludi....ja som samozrejme spadla a presla som asi 10 schodov po bruchu....to vseci zrazu stichli, vraj to vyzeralo tragicky a potom sa zacali rehotat.....a aj ti co ma nepoznali tak sa ma pytali ci sa mi nic nestalo....potom som isla asi o tyzden tade a take dve baby sa rozpravaju: ty a pamatas tu babu co sa tu minule tak riadne strepala?....a mam toho aj viac, ale sa hanbim
No... Ešte som si spomenula na trapas, keď sme si s kamoškou kreslili do výstrihov (neriešiť , a na druhý deň som tak išla na kontrolu k doktorke... (,,A ktorý chlapec ťa má takto rád, že sa ti sem podpísal?")
čas pôsobí chladivo, celá nedávna situácia je už a posto, môžem teda vyjadriť sa, že som trochu "poznačila" nový BMW kabriolet učiteľa, dva razy som buchla dvierkami o ten plot na cestách, tresla si hlavu o hlavu učiteľa a cítila som sa pri tom všetkom dosť blažene...
tiež mám toho viac. ale naposledy čo sa mi stalo...
išla som na autobus, vzala som si mikinu a bundu, lebo som šla na večer ale o tej šiestej bolo ešte riadne teplo. ale som si niečo zabudla, už ani neviem čo a kým som to brala, bundu s mikinou som prehodila cez stoličku, kde som si ale nechala ponožky, ktoré som mala obuté deň predtým. ako som sa ponáhľala, ani som si nevšimla a jedna ponožka zrazu šla so mnou... nastúpila som do autbusu, všetko v pohode - lenže keď som šla vystupovať - uuups ponožka bác na zem, ja som ju len rýchlo vzala a strčila do kabelky. no ten chalan, čo bol za mnou sa dosť divne pozrel... smejem sa z toho ale trapas dosť slušný. najlepšie bolo, keď som rozmýšľala, ako sa tá ponožka ku mne dostala a kde je tá druhá... (chvalabohu bola doma)...
ale inak ja som taká, že keď sa darí, tak sa darí...
mna napadlo z poslednych dni no neviem ci sa to da tak nazvat ako trapas ...kamos bol v jedalni isiel si zobrat bagety a ja som sa zanim rozbehla ze ho posteklim stuchnem ho zo zadu a tam bolo mokro umyali rpedtym podlahu ma smyklo a strepala somm na zem aj jeho aj seba..ja n azemi na mokrom lezim na bluzke mam mokry chrbat on na mne a smejeme sa smeju sa aj kucharky a spoluziacky len taky traja chalani takmm stoja a s otvorenymi ustami pozeraju po nas....sme sa cely den nato smiali kazdu chvilku a ked osm tych chaalnom stretla to boli ksichty
Ja si (zásadne v sedemnástke) idem sadnúť, vtedy autobus prudko zabrzdí/odbrzdí a napikujem do človeka oproti mne.Naposledy to bol taký veľmi ochotný pán, ktorý ma nechcel pustiť ...
Alebo raz v obchode, a motala sa tam taká žena, otrávená, v teplákoch a papučiach...tak sa jej pýtam, či nemajú tú a tú sukňu aj v inom čísle...a ona vyjavene: ,,ja len čakám kamarátku, skúša si v kabínke..." ...Bola som skalopevne presvedčená, že je to predavačka
Ja sa v škole nikdy neprezúvam..Len asi tak raz za rok...No a práve vtedy sa mi stalo, že ja som sa akosi po vyučovaní zabudla prezuť naspeť..tak som si až pred domom všimla, že mám na sebe moje krásne dotrhané modré prezúvky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ujo šofér na mňa hladí...,,kam to mladá pani?"
,,polovičný,Okoličné!"
jaj...no nevadi...chcela som to inak napisat ak niekdo nepochopil...bola som v okoličnom a pýtala som si lístok do okoličného..hmmm
A ešte čosi ma napadlo...zase v autobuse sedela som na poslednej dvojsedačke a mala som na pleci svojho potkana s ktorým som práve cestovala za veterinárom...
za chvíľu si oproti mne prisadli také dve baby,pozerali na mňa a rozprávali sa:
-,,to je líška"
-,,nie to je lišiak"
Zmätene som na ne kukala a povedala som: ,,nieee...to je potkan"
Tie dve sa začali rehotať a jasom si všimla že za mojím chrbtom bol na skle vylepený plagát Slovenskej sporiteľne či čoho...a tam na obrázku bol ten kreslený lišiak z reklamy
@pawlo - ja to mám tak, že prvý deň som v šoku, a keď to prekonám, potom sa na tom iba smejem...
Hovorim si, kurva co sa to deje? Kde je moja pizza? .. On na mna kuka zrazu pozrem ups to auto nie je to donaskove ale nejake ine.. zrazu sa ma este typek spyta, ides mi dat peniaze? .. Tak mu hovorim ze ja som sa pomylil myslel som ze ste mi doniesli pizzu .. a potom som siel dost strapneny prec.. a trapas sa stal aj nasledovne ked doslo realne donaskove auto ktore bolo za rohom! .. A ten typek nemal tu pizzu co som chcel lebo ju dal niekomu inemu tak mi musel doniest novu
išla som na autobus, vzala som si mikinu a bundu, lebo som šla na večer ale o tej šiestej bolo ešte riadne teplo. ale som si niečo zabudla, už ani neviem čo a kým som to brala, bundu s mikinou som prehodila cez stoličku, kde som si ale nechala ponožky, ktoré som mala obuté deň predtým. ako som sa ponáhľala, ani som si nevšimla a jedna ponožka zrazu šla so mnou... nastúpila som do autbusu, všetko v pohode - lenže keď som šla vystupovať - uuups ponožka bác na zem, ja som ju len rýchlo vzala a strčila do kabelky. no ten chalan, čo bol za mnou sa dosť divne pozrel... smejem sa z toho ale trapas dosť slušný. najlepšie bolo, keď som rozmýšľala, ako sa tá ponožka ku mne dostala a kde je tá druhá... (chvalabohu bola doma)...
ale inak ja som taká, že keď sa darí, tak sa darí...
Alebo raz v obchode, a motala sa tam taká žena, otrávená, v teplákoch a papučiach...tak sa jej pýtam, či nemajú tú a tú sukňu aj v inom čísle...a ona vyjavene: ,,ja len čakám kamarátku, skúša si v kabínke..." ...Bola som skalopevne presvedčená, že je to predavačka