ja na to idem kukat cez zvaracske sklicko...chcel som to aj nafotit, ale ked som zistil, ze sedy nd 1000 filter stoji 150€, tak som sa na to rychlo vykaslal. rozhodne sa o to pokusim aj cez to zvaracske sklicko, ale pochybujem, ze tie fotky budu pouzitelne.
Niekde som čítal že sa to dá aj cez 3D okuliare modro-červené je to pravda alebo len ďalší mýtus? Dalo by sa to aj z 3D okuliare LG? Aj tie majú tmavé "sklíčka"?
Ja som vybrala sklo z fotorámika ktoré začmudím ohňom aby bolo tmavé ale musím dať pozor aby som ho neprehriala moc a neprasklo .. Každý z triedy si berie niečo a dufame že nás na telesnej vezmú pozrieť to ..
teraz ma este napadlo, ludkovia, ze ak by ste velmi chceli kukat na zatmenie a nemate cez co, malo by to ist aj cez tu termofoliu z autolekarnicky. myslim, ze to cez nu pojde aj fotit, len treba davat pozor, nech je dobre napnuta. zazraky by som od toho necakal, ale fungovat by to malo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a neviem či sa daju vyrobiť vhodne okuliare ale vraj sa nemaju použivať diskety
pozerať
vybehnem na strechu v práci a pokukám
tak toto je perfektný nápad