A je to možné tak, že do letákov od liekov sa píše všetko možné, čo vyhovuje. Lieky sa ani poriadne netestujú a výsledky testov sa upravujú tak, aby mohli byť lieky schválené. Všetkým je u riti, či z toho zomreš či nie, oni budú mať prachy a to je podstatné.
Na letáku sú veci, ktoré pravdou nemusia byť a tie, ktoré sú podstatné tam nie sú.
@tom3555 ak je v letáku napísané nekombinovať s alkoholom tak radšej by som to nerobila.. ja čo beriem lieky tak tam sa o tom nič nepísalo, tak som sa na rovinu spýtala lekára či môžem
a je inak veľa liekov ktoré sa s alkoholom nevylučujú, ale zas niektoré sa proste nemôžu s ním..
Neviem, ale keď spolužiačku vo štvrtok bolela z alkoholu hlava, chcela si na to vypýtať Ibalgin, dostala Panadol a v piatok v pohode došla do školy ... Asi ako ktoré.
nejde o tie lieky ale o to ako na to individualne zareaguje tvoje telo. niekomu nevadi ani ibalgin 400 a domaca malina, niekoho polozi do sanitky aj citamin C s pivom ( dobre, to som prehnala a neodhadla ale whatever ide o pointu.)
podľa mňa ak na leptáku od lieku nie je napísané, že nekombinovať s alkohol, môžeš spokojne piť teda aspon ja to tak robím a stále som tu
a ibalgin užívam so zbytkovým alkoholo v krvi vždy a nič sa mi zatiaľ nestalo
ale ktovie
napr. pri antibiotikách alkohol vraj "len" oslabuje ich účinky
toho ibalginu by som sa skôr bála v prípade, že si ho dáš a potom ideš piť...dokonca poznám pár psychopatov, ktorý ho berú zámerne, aby potom ušetrili na alkohole
ale každopádne, pečeň ti bude vďačnejšia, ak to nebudeš skúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
*v krvi
A je to možné tak, že do letákov od liekov sa píše všetko možné, čo vyhovuje. Lieky sa ani poriadne netestujú a výsledky testov sa upravujú tak, aby mohli byť lieky schválené. Všetkým je u riti, či z toho zomreš či nie, oni budú mať prachy a to je podstatné.
Na letáku sú veci, ktoré pravdou nemusia byť a tie, ktoré sú podstatné tam nie sú.
a je inak veľa liekov ktoré sa s alkoholom nevylučujú, ale zas niektoré sa proste nemôžu s ním..
Ale nikdy nemozes vediet co sa stane....
Napr. Skus mentos zapit cocacolou ... Pocul som, ze to ublizi ale este na to nikto neumrel
nejde o tie lieky ale o to ako na to individualne zareaguje tvoje telo. niekomu nevadi ani ibalgin 400 a domaca malina, niekoho polozi do sanitky aj citamin C s pivom ( dobre, to som prehnala a neodhadla ale whatever ide o pointu.)
a ibalgin užívam so zbytkovým alkoholo v krvi vždy a nič sa mi zatiaľ nestalo
ale ktovie
napr. pri antibiotikách alkohol vraj "len" oslabuje ich účinky
toho ibalginu by som sa skôr bála v prípade, že si ho dáš a potom ideš piť...dokonca poznám pár psychopatov, ktorý ho berú zámerne, aby potom ušetrili na alkohole
ale každopádne, pečeň ti bude vďačnejšia, ak to nebudeš skúšať