Zdravím, pripravujem sériu článkov o mojich skúsenostiach humanitárnej pracovníčky v teréne v oblastiach vojnových konfliktov (konkrétne západný Irak, Libanon, West Bank a hranica Libanon-Izrael). Zaujímalo by vás čítať o takých veciach, o takejto práci?
No mne nejde o úspech ani zárobok, iba o to, aby ľudia na SR boli v obraze v týchto veciach, lebo o nich nevedia absolútne nič... a to čo si myslia, že vedia, sú lži
No, ja som doteraz z Middle East blogovala iba pre rodinu a spol, aby vedeli, že žijem, preto ma zaujíma, že či by to zaujímalo aj ostatných no uvidíme, dík za názory
zalezi od toho ci to pojmes tendence ako "zly izrael sikanuje nebohych dobráckych arabov" alebo normalne 3ezvo, tak ako to je.
vies co, daj sem par casti do blogov a podla odozvy a citanosti sama uvidis, ci to bude mat zmysel vydat, ze to ludi zaujima a bavi. to by som aspon spravil ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Podla mna to ma potencial.
@douyouhearme @megu @barb @h8u @bebekex @shoesmaniac @nesssie
» medium.com/iracký-denník...
vies co, daj sem par casti do blogov a podla odozvy a citanosti sama uvidis, ci to bude mat zmysel vydat, ze to ludi zaujima a bavi. to by som aspon spravil ja