no také situáCie že napríklAD keD našEj učitelke fyziky skoro zAčal hOreť plásť alebO spolužiakOvi Podpalili cez nabOženstvO vlasy..troChu sa dymilO xD...
my sme slusní studenti,ale brat bol strasne kvitko. vravel,ze cez slovencinu sa spoza jedneho kridla tabule ozyvali tupe dunive zvuky a cez prestavku sa odtial zosypala omietka. ked zavreli okno tabule zistili,ze stvrtaci z triedy od vedla spravili do steny dieru a do konca roka im tam vydavali cez tu dieru vseliake zvuky.
ale este na zakladnej si spoluziak zacal palit na hodine ucebnicu a ponozku. na to nikdy nezabudnem cierna ponozka a ucebnica z Obcianskej vychovy. strasne halo sa kvoly tomu robilo.
jezis sak sa nerobte retardovanymi..to je az take tazke precitat ty kks? to je jej vec ako pise ak sa nepaci tak necitajte..a inak k teme nepamepatam si na nic take
@19 no vidim ze tu su sami suchari...na pokeci a booome to maju v pici..a ano teraz ma nezabudnite spicovat ze som spomenul booom a pokec a ze som tam registrovany
no akurat si pametam ze spolužiak zahučal na učitela ty kokot skurveny vyjebany a vtedy vošla riaditelka
ptm jak hadzali 3tyzdnove jogurty do učitela (inak chudacik ,ale zasluzil si ,ptm jak si špolužiak šparal hovno perom z tenisky a nehorazne to smrdelo,..a tak
@21 no neviem ako boom, ale argumentovať dekadentným pokecom snáď ani nemyslíš vážne... práve tam tie kraviny vznikli nie som nijaký matičiar, nejaká chybka sa môže vlúdiť každému, ale úmyselne likvidovať jazyk len aby niekto vynikol, alebo wYzEraL cOOl... to sa mi výsostne hnusí ! :/
inak to, že si tam registrovaný je čisto tvoja vec, za to ťa nemôže nikto spičovať... (inak tiež som tam registrovaný)
@24 ja viem..ani ja nemusim hentake pismo ale prezijem to a viem to precitat a neodsudzujem za to ludi..a na pokec chodim malo nemusim ho az tak jak napr booom
@petery veľmi si to už nepamätam ale niečo v tom "zmysle" že miešali JOD s Bromom, (niesom si istý s tymi prvkami, plus minus) a jeden extra inteligentný žiak ho zmiešal skor než mal a potom ako ho vyzvala učitelka aby to urobil, bál sa povedať, že to urobil skor a tak to urobil znova... a z pomeru ktorý mal byť 1:1 sa stal pomer 1:2 a to sposobilo exploziu, presne vtedy kedy sa nad to zohla naša milovana profesorka..
ale uplne najlepšie je na tom to, že v ten istý deň sme mali na škole 9-takov, ktorých spravadzal žiakov po celej škole, ukazoval im triedy, učebne a presne ked bol pred učebnou chemie sa TO STALo !!!
a este lepšie je na tom to, že presne v tej chvíli riaditeľ vravel o bezpečnosti na škole... no čudujete sa, že z toho mam ujeby ešte aj teraz,.. ?? .. :
@xperiax taak to uz jake fasa! Taka zhoda nahod sa nestane ani kebyze chces! No viem si zivo predstavit tie tvare ubohych deti a aj tie vase plne rehotov
nikdy nezabudnem, ako sme písali písomku, na stotinu sekundy som sa pozrela z okna a práve v tom momente narazil do okna vrabec a kúsok sa kĺzal po skle ako v rozprávkach ľudia, ktorí tiež narazia.
a najlepšia bola učiteľka, ktorá ma poslala ísť sa za ním pozrieť, či sa mu nič nestalo
nam priletel cez otvorene okno do triedy holub a len tak si sadol na skrinu hahha najvcia haluz bola ze sa ho seci snazili chitit a nam odpadla hodina jaaj vdaka ti holub
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale este na zakladnej si spoluziak zacal palit na hodine ucebnicu a ponozku. na to nikdy nezabudnem cierna ponozka a ucebnica z Obcianskej vychovy. strasne halo sa kvoly tomu robilo.
vysledok: učitelka a niekolko ziakov v nemocnici a vybuch, ktorý zalarmoval celu skolu
ptm jak hadzali 3tyzdnove jogurty do učitela (inak chudacik ,ale zasluzil si ,ptm jak si špolužiak šparal hovno perom z tenisky a nehorazne to smrdelo,..a tak
inak to, že si tam registrovaný je čisto tvoja vec, za to ťa nemôže nikto spičovať... (inak tiež som tam registrovaný)
ale uplne najlepšie je na tom to, že v ten istý deň sme mali na škole 9-takov, ktorých spravadzal žiakov po celej škole, ukazoval im triedy, učebne a presne ked bol pred učebnou chemie sa TO STALo !!!
a este lepšie je na tom to, že presne v tej chvíli riaditeľ vravel o bezpečnosti na škole... no čudujete sa, že z toho mam ujeby ešte aj teraz,.. ?? .. :
a najlepšia bola učiteľka, ktorá ma poslala ísť sa za ním pozrieť, či sa mu nič nestalo