Ahoj, som prijatá na prešovské gymnázium GJAR a viem, že by som si mala vybrať sama ale potrebujem poradiť, či mám ostať chodiť na gitaru do ZUŠ-ky (chodím tam už 4 roky) alebo ísť na volejbal ktorý má baví.... Alebo by som obe zvládla?
skus obe, uvidis co ta bude bavit, ked tak jedno nechas.
sport a hra na huobny nastroj su obe super aktivity, kazda ti pomaha rozvjat sa a formovat tvoj mozog inak.
Gitara ma práveže baví... Problém je hlavne v tom ci budem stíhať a ako sa hneď na začiatku prejavim nech nachytam dobre známky a tak.. S volejbal by som chcela začať
Ja som vzdala klavír kvôli strednej, myslela som si, že sa nebudem stíhať učiť.. Ale ani takto som nestíhala, behala som namiesto toho po meste, na kávu, pozerala seriály, filmy atď...
Podľa mňa rozhodne nevzdaj gitaru, keď ťa ešte aj baví aj si do toho toľko času a energie už vložila... je to len stredná, stíhať sa to dá. Ten volejbal môžeš zasa využiť, aby si si výdychla po tých presedených hodinách a nejak sa aj hýbala, pomôže ti to aj telesne, aj duševne, ak ťa to bude baviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
sport a hra na huobny nastroj su obe super aktivity, kazda ti pomaha rozvjat sa a formovat tvoj mozog inak.