Ahojte Mám na vás, čo viete kus pracovať s Wordom, malú prosbu Máme do pondelka noci odoslať záverečnú prácu na ľubovoľnú tému vo Worde.. už mám všetko spravené, len neviem ako tam dať Register a Obsah.. pozerala som už aj návody na internete aj som
ľudia, nakoniec som zistila, že mám nejakú vadnú verziu Wordu, tak to idem urobiť len tak umelo ako napísal @patuskoo a dúfať, že mi na tú učiteľka nepríde .. ale ďakujem vám za všetky rady
Celkom určite ti na to príde, stačí, keď na čokoľvek klikne a nehodí ju to na príslušnú stranu. Nehovoriac o tom, že sú aj iné cesty, ako sa dá zistiť, ako bolo čo vytvorené. Tak ale mala by mať pochopenie, že máš len starter, treba to vysvetliť.
Stiahni si rýchlo Open Office, prekopíruj to do toho a tam urob ten Obsah tak ako vo Worde. Učiteľka nemá čo právo Ti prikazovať, že to máš robiť vo Worde, pretože Office stojí nemalé peniaze a nie každý ho nutne musí mať, zvlášť, ak sú alternatívy, ktoré sú zadarmo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@vladqog a mne to je už jedno.. aj tak sa nechcem informatike v budúcnosti venovať