veľmi mi na nom záleží. je zymsel mojho zivota. no zárovne na nom nechcem byť závislá aby som ho prílis neobmädzovala. neprospieva to vztahu a pripadam si potom ako chuderka. pred nikym vsak neviem byt uprimná ako pri nom. vsetky ostatne vztahy ma len una
ak je on rovnako úprimný k tebe ako ty k jemu, tak sa s ním porozprávaj o tom, presne toto mu povedz a ak ti povie že je na tom tak isto tak problem solved a ak sa bude tváriť nejako vyhýbavo alebo tak, tak problem neni solved a začni sa veľmi premáhať.. viem že také "kamarátstva nasilu" nefungujú, ale určite máš vo svojom okolí niekoho s kým by si sa aspoň mohla pokúsiť naviazať kontakt, nejake spolužiačky, známe, sesternice atď.. ono to chce čas asi, naj. kamaráti nebudete hneď.. neviem no.. každopádne gl
Po troch rokoch ho máš chuť ešte stále dusiť ? Túto fázu ste si už neprešli keď na chalanovi priatelka cely čas lipne ? Myslim ýe pokial si ho neodohnala doteraz a nezmenila si momentalne spravanie voči nemu už ho neodoženieš...všetko je ale relaticvne a najlepšie bude ked sa s nim o tom normalne porozpravaš
najlepšie bude ak si vpohodičke sadnete niekam na kolu kafičko to je jedno čo a sa o tom porozprávate predsa inteligentný ľudia kecajú často a o všetkom
@3 niektorí chlapi rozmýšľajú vtákom a potom to aj tak dopadne keď už ani ten nemá čo ponúknuť.
Moja rada: Moja partnerka je tiež takáto a vôbec sa na to nehnevám. Teda, aj ja som taká visačka ale možno nie až tak veľmi ako ona, samozrejme to neznamená že nie som s ňou rád, len jeden-dva dni do týždňa potrebujem aj ja pauzu a o tom sme sa už rozprávali, tak ju aj mám Podľa mňa to nie je zlé, aspoň vidíš, ako tomu druhému na tebe záleží keď chce s tebou stále byť. A ak ani on nemá kamarátov, rovnako ako ty, tak podľa mňa bude len rád keď budete stále spolu ak už ste to takto robili 3 roky a on si nesťažoval. Veď čo je väčší dôkaz lásky, ako to, že si práve s ním najradšej na celom svete?
Práve si ma prinútila zamyslieť sa nad mojím vzťahom a uvedomujem si, že je to tiež takto nejako...len s tým rozdielom, že môj chlap chodí od pondelku do piatok do Česka, v piatok sa vráti a potom sme stále spolu. A aj keď sme spolu, tak nie sme spolu, pretože keď sme u niekoho na dome, alebo opekáme alebo neviem čo robíme, tak na mne ,,nevisí." Bavím sa s mnohými ľuďmi a so starým o seba len zavadíme pohľadom, ale na druhej strane vidíme ako sa ten druhý baví.
Keď však vidí, že mám svoje stavy a potrebujem byť chvíľku sama, odíde, prestane sa ozývať a vie, že o pol dňa sama prídem s tým, že som sa alebo s niekým vyvenčila, alebo som len bola doma.
Na človeku sa dá lipnúť aj príjemným spôsobom, ktorý dovoľuje druhému dýchať. Neviem poradiť nič iné, len sa o tom porozprávať.
A to, že si nevieš nájsť kamarátov bola a vždy bude pre mňa len výhovorka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Moja rada: Moja partnerka je tiež takáto a vôbec sa na to nehnevám. Teda, aj ja som taká visačka ale možno nie až tak veľmi ako ona, samozrejme to neznamená že nie som s ňou rád, len jeden-dva dni do týždňa potrebujem aj ja pauzu a o tom sme sa už rozprávali, tak ju aj mám Podľa mňa to nie je zlé, aspoň vidíš, ako tomu druhému na tebe záleží keď chce s tebou stále byť. A ak ani on nemá kamarátov, rovnako ako ty, tak podľa mňa bude len rád keď budete stále spolu ak už ste to takto robili 3 roky a on si nesťažoval. Veď čo je väčší dôkaz lásky, ako to, že si práve s ním najradšej na celom svete?
Keď však vidí, že mám svoje stavy a potrebujem byť chvíľku sama, odíde, prestane sa ozývať a vie, že o pol dňa sama prídem s tým, že som sa alebo s niekým vyvenčila, alebo som len bola doma.
Na človeku sa dá lipnúť aj príjemným spôsobom, ktorý dovoľuje druhému dýchať. Neviem poradiť nič iné, len sa o tom porozprávať.
A to, že si nevieš nájsť kamarátov bola a vždy bude pre mňa len výhovorka.