nestalo sa, že by som im niečo závidela, možno iba vtedy ked som mala zaracha a on šiel vonku a sa mi posmieval že musím sedieť doma vtedy som mu kus závidela, ale inak skoro nič
Nesúhlasím s tvojim výrokom, že môžu závidieť súrodencov.. Pre mňa by bolo to isté nemať žiadneho, ako mať týchto momentálne štyroch..
Kedysi som závidela jednému staršiemu bratovi, že má pomerne úspešnú kapelu, Christmas..Ale toto ma prešlo, som pokojný človek, ktorý najradšej je doma a varí svojej polovičke, čím sa neguje ďalšia vec, čo som závidela obom starším bratom - stále polovičky..
Čo im mám závidieť teraz? Že všetci traja moji bratia sú každú chvíľu rozbití, že sa im nechce robiť, vkuse sa len sťažujú, večne majú nejaký problém, okruh kamarátov, s ktorými rada pokecám, ale len raz za rok na feste (v prípade iba jedného z nich)
Mladšiemu bratovi, že každý týždeň domov dovedie inú holku? Je to prvák na strednej a vtedy som ja mala proste jedného chlapca a koniec.
Závidím mladšej sestre.
Je to štvorročný krpec. Jedine to, ja keď som mala štyri roky, pekne som sa hrala, on a stáel sedí za PC, s mobilom v ruke alebo pred TV
ze ho ma kazdy radsej nez mna, ze si na neho kazdy skor spomenie, ze je starsi, ze je chlap a ma to lahsie preto v zivote, ze ma uzku tvar, nie taku ako ja, siroku, ze od prirody nerad zere a preto je chudy, ze ma rad zvierata, spinu a humus vsetekho druhu a preto si o nom kazdy mysli, ze je automaticky aj dobry clovek, aj ked ho este nepoznal. ale nezavidim mu, ze som jeho sestra, lebo som pica.
@obliviate prepac, nemyslela som na teba, ked ma napadali myslienky na odpoved.
dik, to som este nepocula.
ja mam trocha blbu naladu dneska, lebo dovod, preco sa nezavidim. to nie ty.
nič. kedysi som mu závidela že ho maju rodičia radi, ale došla som k záveru že o lásku takých ľudí nestojím. teraz ho skôr ľutujem. ale to zase z iného dôvodu, ale to je jedno. ale hlavne ho veľmi milujem, lebo to je úžasné decko, a žasnem, ako sa v našej rodine mohlo niečo také narodiť
asi nič... závidela som len ked sme boli menší že mu venovali viac pozornosti ako mne lebo je mladší... ale teraz to už neni také a už mi je ja jedno bo doma skoro nie som
zavidim jednej sestre, že má vacsie kozy ako ja , ze ma talnet na šport, ze ma frajera, ze ma vela kamaratov, ze je drza a vybavi si co chce...
bratovi zavidim ako vie setrit a ako mu idu jazyky,
najmladsej sestre zavidim ako jej ide vsetko coho sa chyti a to, ze je taka mlada
ja závidím bráchovi pohlavie. vždy keď som ja chcela ísť von - nie nemôžeš, lebo si DIEVČA, môže sa ti čokoľvek stať. jemu nie.
a jeho povahu. on je kľudný, tichý, nevyvoláva konflikty... ja som pravý opak. vďaka tomu sa mal vždy dobre a bol u rodiny vždy ten obľúbený. ja nie.
a že mu aj dnes platia štúdium na VŠ a všetky jeho rozmary, a ja si na to musím zarábať sama.
... ale nie je to taká závisť že by som ho neznášala. mám svojho brata celkom rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Kedysi som závidela jednému staršiemu bratovi, že má pomerne úspešnú kapelu, Christmas..Ale toto ma prešlo, som pokojný človek, ktorý najradšej je doma a varí svojej polovičke, čím sa neguje ďalšia vec, čo som závidela obom starším bratom - stále polovičky..
Čo im mám závidieť teraz? Že všetci traja moji bratia sú každú chvíľu rozbití, že sa im nechce robiť, vkuse sa len sťažujú, večne majú nejaký problém, okruh kamarátov, s ktorými rada pokecám, ale len raz za rok na feste (v prípade iba jedného z nich)
Mladšiemu bratovi, že každý týždeň domov dovedie inú holku? Je to prvák na strednej a vtedy som ja mala proste jedného chlapca a koniec.
Závidím mladšej sestre.
Je to štvorročný krpec. Jedine to, ja keď som mala štyri roky, pekne som sa hrala, on a stáel sedí za PC, s mobilom v ruke alebo pred TV
Tu máš pusti si niečo veselé
dik, to som este nepocula.
ja mam trocha blbu naladu dneska, lebo dovod, preco sa nezavidim. to nie ty.
bratovi zavidim ako vie setrit a ako mu idu jazyky,
najmladsej sestre zavidim ako jej ide vsetko coho sa chyti a to, ze je taka mlada
a jeho povahu. on je kľudný, tichý, nevyvoláva konflikty... ja som pravý opak. vďaka tomu sa mal vždy dobre a bol u rodiny vždy ten obľúbený. ja nie.
a že mu aj dnes platia štúdium na VŠ a všetky jeho rozmary, a ja si na to musím zarábať sama.
... ale nie je to taká závisť že by som ho neznášala. mám svojho brata celkom rada