Mate niekedy pocit pocit ako by ste boli zavisli( v dobrom slova zmysle) na vasej blizkej osobe? Ked je vam smutno, tak prave ju potrebujete, ked ste nervozny, tak iba ona vas ukludni, s nou ste najradsej, chceli by ste byt nou vzdy ked sa da, lebo s nou
Na mne je zavisly jeden byvaly kamos, stale ma otravuje preco sa mu neozyvam, pozyva ma na pivo vzdy ked do neho nahodou na ulici narazim no proste nieco strasne....... Neda mi pokoja koli nemu som si musel zaviest nove icq lebo vzdy ked som si ho dal do ignore spravil si novy nick.....
Lenze choval sa ako prasa a jednoducho ja ho uz nemozem nablizku ani citit. Je mi jedno ze ho to mrzi. Dal som mu asi 50 sanci.... a kazdu sklamal.
mid, prave teraz by som s tebou suhlasila. mala som dnes stretnutie s jednou osobou, nemohla som sa toho dockat, kezd ju uvidim budeme aspon 20 minut spolu. podla toho co tu citam, tak taka mala zavislost je fajn pokial je v zdravej malej miere, je vzajomna. take nieco by malo existovat v partnerskych vztahoch.
nemam taku osobu, vsetkych mojich najblizsich mam rovnako rada, lebo kazdy ma nieco do seba A k tej zavislosti... pokial je to fakt zavislost a jeden bez toho druheho nemoze vydrzat, treba s tym nieco robit... ludia sa menia, moze dojst k rozchodu a potom je to velmi tazke...
niečo také môže existovať v podobe silného, výnimočného priateľstva ...a obyčajne to bohužiaľ býva sebadeštruktívne ... odpútať sa od takej viazanosti býva extremne ťažké ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Lenze choval sa ako prasa a jednoducho ja ho uz nemozem nablizku ani citit. Je mi jedno ze ho to mrzi. Dal som mu asi 50 sanci.... a kazdu sklamal.
Je to proste cvok : /