4. feminizmus je uz nieco ako psychicka porucha podla mna...emancipovana zena podla mna vyuziva chlapov len na sex a nepotrebuje od nich lasku...je pre nu prvorada kariera
pozor pozor feministka nie je zena ktora je posadnuta nadvladou zien, ona je za zrovnopravnenie, aby mali rovnake prava zeny ako aj muzi cize to nie je ziadna psychicka porucha
Myslíme na vás, ale to je prirodzený pud... Tá závislosť je už diskutabilnejšia... Ked už tak, povedala by som, že je to obojstranné. Ak si myslíte, že my nevieme myslieť na nič iné ako na vás, ste na veeeľkom omyle
to "o" za lomítkom, teda pardon, za lomkou, vyzerá čudne... asi sa vrátim k svojmu pôvodnému pohlaviu... a hej, som silná emancipovaná žena... už som to aj jasne napísala... niekde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
9. Mno co z toho vyplyva?
Ale inak ta teoria mi uplne nestimuje
Ale aj tak mozes byt emancipovana nie?
zavislost na chlapovi haha to snaad nie mysliet na vas mozeme ale zavislacit? odtial odtial nie?
tak prečo by som sa ti ja s týmto mala zverovať?
a keď už, tak môžem byť emancipovaný
Ale stale som nedostal odpoved ci si emancipovana/y
a nie, nebudem ti to vyhadzovať na oči vždy. iba keď sa mi to bude hodiť
A ked sa nad tym dozamyslas tak musis dat vediet