som závislá na hudbe...stále mám slúchadlá alebo niečo...ešte sa mi aj sníva s hudobným podkladom občas ... a bojujem iba keď som von s kamošmi a im vadí,že mám slúchadlá vtedy sa snažím vydržať...ale inak nebojujem,práveže je to úžasná závislosť...a vznikla keď som začala počúvať metal a trvá už 3 roky,fúú aká som za nich vďačná
Nikotín, ale s tým som už prestala, občas zahreším, ale inák sa držím. Prestala som... už ani neviem. Začalo to tým, že to ľudom vadilo a potom to začalo vadiť i mne (pri športe je to na figu).
@ciernaruzicka popros kamaratov, neh ti neodovolia, ja som prestala nejak prirodzene neboli peniažky=neboli cigarety a povedala som si, že je to zbytocne už 2.mesiac yezz
@ciernaruzicka ďakujem aj ja sa bojím, že znovu začnem, ale radšej by som šla na alkoholický záťah a to nemôžem zasa ja zdravotne...zdravie je prvoráde, ale nervy tiež
cigarety....boj snimi som prehral uz pred rokom ... stale dufam ze prestanem sám od seba... D no a ešte spánok ...spávam denne 10hodín cez vikedny a praazdniny aj 12-13....stym nebojujem ja ale moja mama...pár bitiek už vyhrala a le vojnu sa je vyhrat nepodaríí D
na The Sims 3 momentálne.. a kedysi na Word of Warcraft..ale to bola táka závislosť že mi nechýbalo ani jedlo ani spánok .. nevnímala som.. takže by som to zhrnula, že som závislá na PC
Ja som závislá na počítači, na Facebooku, snažím sa to obmedzovať, ale akosi na to potrebujem pomoc A predtým to bola hudba, ale na tej som dodnes a bez tej nemôžem žiť, zistila som, že od toho sa asi neodnaučím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
A bola som rok závisla na online hre na FB
to si neviete predstaviť stale som niečo kupovala,predavala atd
teraz som zistila že je to taká konina
Nikotín, ale s tým som už prestala, občas zahreším, ale inák sa držím. Prestala som... už ani neviem. Začalo to tým, že to ľudom vadilo a potom to začalo vadiť i mne (pri športe je to na figu).
Vyzniem klišé, ale i na láske som závislá
cigarety
alkohol
drogy
internet
WTF?
odkedy gate nosím
nebojujem....podporujem
trvala 3.5roka denne som hral cez 7hodín..čo som došiel zo školy až do rána..
bola to závislosť na World Of Warcraft