Neviete niekto ako sa dá zbaviť závislosti na nete a na compe ? Všimol si niekto z vás tiež na sebe, že je asi závislý ? Budem rád za každý názor či pozitívny či negatívny...
heh odchadzame za pol hodiny a ja som este staale tu tak tomu sa povie zavislost
a inak cez prazkuy som tu asi tak 8 hodin, niekedy sa tak udim, ze ma ani net nebavi, tak iba kazdu priemerne hodinu ceknem, co nove a taak no a nasi do mna hustia, ze skoncim na prednej hore v olupe na tretom poschodi s diagnozou gambler ale vsak nevadiii
ja neviem ci som alebo niesom zavisly na pc ..sice mama mi to trepe o hlavu ale tak preto ze ked som doma som za pc ...ale tak zase co mozem robit kv panelaku ked som doma??...jedine sadnut za pc...ci uz kuknut film alebo ist na net...hry mi nehovoria uz davno nic ..
a zase ked mozem idem von ..takze od pc sa odtrhnut viem a ked som niekde na chate alebo odcastovany tak pc je to posledne co mi chyba tak ja uz fakt tiez neviem ci som alebo niesom
je dobre z casu na cas odist, niekedy mam stavy ze som pevne rozhodnuty nepachnut sem cely tyzden ale hned na druhy den som tu nalepeny, slaba vôľa keby ale nebolo pár ludi, s ktorymi si pisem tak by som nemal problem vydrzat dlho bez
ja som byvala zavisla ale uz ani nie kedze mam robotu..neni akosi cas..ale ja som vzdy byvala skor zavisla na playstatione..a veriim ze za chvilku budem na pc kked sa mi zadari to co planujem tu budem non stop
ja pracujem v IT takze mininalne 8 hod som online (praca) + 4 - 5 hod doma ale sere ma to lebo PC ma iba okrada o cas ktory by som mohol venovat citaniu knih alebo kresleniu....
ja som závislá a poriadne ale to je len preto, lebo chcem byť závislá keď som vonku, tak na to ani nepomyslím, keď tu ten stroj nie je, tiež mi nechýba, no ale nevyuži to, keď ho máš k dispozícii
nj som ale ja uz nechcem!! ale neviem si odvyknut to je strasne..ked mna to tu tak bavii som si to uvedomila predvcerom, ked sa ma mladsia sestra opytala preco som tu kazdy den od rana od 8.som jej odpovedala, ze len tak..ale potom mi doslo ze som tu vlastne kazdy den 7-10 hodin... a horsie je ze ked ma vysackuju od pc idem automaticky k telke=D
Ja si odsedim 8 hodin za PC v robote a doma akurat uz len serialy, pripadne necham zapnuty nech sa stahuje a uploaduje. Radsej chcem vypadnut niekam a robit nejaku aktivitu, pripadne chytim gitarku a hram PC mi v robote bohato staci!
heh ano som zavisly akurat minule som mal o tom hadku s rodicmi a sestrou...musim viac robit doma, maneje hodin tu mozem sediet, dokonca mi pri nom zakazali aj jest
Ja som sa zbavil zavislosti tak, že som z pc odstranil vsetko co ma k nemu lakalo..teda hry, hudbu, filmy. Ak si chcem nieco pustit tak to riesim cez mp3, ak si chcem pustit film, tak ho mam vypaleny na dvd atd. Proste aby bol pocitac len stroj na to nutné. A hlavne treba najst iny sposob travenia času...posilka či iny šport, kamoši, priatelka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale hrozne som na ňom závislá.. aj keď som von myslím na neho wuaa..
a inak cez prazkuy som tu asi tak 8 hodin, niekedy sa tak udim, ze ma ani net nebavi, tak iba kazdu priemerne hodinu ceknem, co nove a taak no a nasi do mna hustia, ze skoncim na prednej hore v olupe na tretom poschodi s diagnozou gambler ale vsak nevadiii
a zase ked mozem idem von ..takze od pc sa odtrhnut viem a ked som niekde na chate alebo odcastovany tak pc je to posledne co mi chyba tak ja uz fakt tiez neviem ci som alebo niesom
Denne tam je 15 hodín ........
Keďže mojím snom je pracovať v IT oblasti a byť 24 hodín online. - ach to sú ale zatiaľ len sny.