zistila som ze moj frajer ktoreho strasne moc lubim je zavisly na pervitine.. on tvrdi ze si ho da iba obcas.. ale tomu ktovieako neverim... mna sa to v podstate nejako vyrazne nedotyka neponuka mi to ani mi tym nijako neublizuje.. ale velmi mi na nom zal
okej ja to beriem... :// ale.. nie je to také jednoduché prísť za ním jedného dňa a povedať ,,buď prestaneš alebo ma už nikdy neuvidíš". tak povie že prestane ale neprestane.
@Zoozoo no to je pravda. a keby si viac nanho dohliadla?? myslim..ze viac bola z nim aby nemohol to brat. a ked sa smiem spytat....berie to vnutrozilne alebo" taha" to cez nos??
viac dohliadla? a myslis ze taky clovek ju bude posluchat? zavisly clovek si takmer vzdy vyberie drogu pred vztahom. Alebo sa bude tvarit ze prestal a tajne si bude davat dalej. Mam s tym skusenosti.
no ak sa jedná o také svinstvo ako sú drogy, ja by som volila ultimátum. buď nejaká odvykačka (a nenechaj sa opiť rožkom, lebo pokiaľ v tom lieta už dlhšie, len tak sa toho nevzdá), alebo rozchod.
Ked pomyslim ako som namotany uz len na tie blbe cigy tak piko by ma asi fakt dorazilo.....
Tam ziadne ultimatum nepomoze........ Kto je raz zavisly na drogach musi podstupit liecenie takze podla mna by to mali riesit jeho rodicia a ty by si mu na tom lieceni mala byt psychycka opora....
Pokial s tym len zacal moze to zvladnut aj sam ale musi chciet. Lenze ak nechape do akych problemov sa moze dostat zase by tvoje ultimatum bral len ako obmedzovanie osobnej slobody. Proste rebelizmus......
Musis najst iny sposob. Ale keby vsetko zlihalo nikdy nikdy nikdy NIKDY nedovol aby ta do toho akymkolvek sposobom zastiahol. Drogy su svinstvo ! A neoplati sa za ne riskovat !
nwm, podla toho, aky mas nanho vplyv. ak nie ste spolu este dlho, tak pochybujem, že s tym nieco dokazes urobit. ak ano, tak myslim, ze stoji za pokus, aby si ho zacala od toho odhovarat nejak.. alebo to skus zahrat na jeho city, mozno ked pochopi, ze sa kvoli tomu ty trapis, tak aj sam bude chciet prestat, ale ako hovorim, to zalezi od toho, aky mas nanho vplyv a ako velmi je zavisly ...
Nevidel som tu nazor nikoho z fora o kom vem, ze sa vyzna aspon trochu v drogach...
@zoozoo Ak uz prekrocil urcitu liniu, je to fetak. Pre lasku sa velmi tzko vzda peria. Nepripustaj si ho moc k sebe, moze ta to vyjst draho a aj velmi ranit. Dobre i rozmysli, ci ti ten vztah za to stoji.
myslim, ze mu realne nevies pomoct tak ako kazdy. Keby si vedela nepytas sa tu na fore. Takze, ked mu nevies pomoct tak s tym bud zi dalej co ale zjavne nevies alebo sa s nim rozid. Neviem ake mas ciele v zivote, ale nemyslim, ze zrovna s fetakom by si chcela byt. Radsej sa chvilu trap a najdi si nejakeho perspektivneho chlapa nez fetaka. Tvoj zivot bude krajsi a jeho ... snad vies aky.
@Nikeboy ... zatiaľ si to nepichá, čo je tá lepšia varianta, ale vieš. zatiaľ...
@Hluzar o to že by ma do toho zatiahol sa nemusíš báť, ja nie som ten typ čo keď chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť a na to sa mám príliš rada... a aj on vie že raz by mi to ponúkol a už by ma viac neuvidel
Nič v zlom, ale na tvojom mieste by som naivne nečakala, že sa k vôli tebe zmení. Možno ešte nie je v štádiu, že ho "nutne" potrebuje, ale aj na to raz príde ale je sprostý a nevie to. Buď to zatrhne teraz a včas, alebo vôbec - a vtedy ho už môžeš zvysoka okašlať, pretože čím bude závislejší, tým to bude horšie.
Láska nie je všetko.. je to naivita ak dúfaš, že ťa poslúchne lebo ty ho ľúbiš.
@zoozoo To ze si nestrielado zily, este neznamena, ze to nie je zavazne. Skus si s nim o tom pohovorit, zistit na akej urovni to je, skusit ci by obmedzil jednu davku, proste zistit uroven. Ak este nie jetazko zavisly a nie je sprosty, mozeto bytv pohode.
Ja sa pytam naco niekto zacina?!To uz je clovek taky jebnuty, ze nevie o drogach, ze je to skurvene svinstvo a este si to dava???Okamzite by som to ukoncil. Ale ak je tam laska chapem je to tazke. Inak da sa z toho dostat, ale potrebuje to obdornu pomoc a silnu volu a po tretie zmenu kolektivu potom ako sa z toho dostane lebo vhupne do toho spät. Proste ja na takych ludi nemam jedineho dobreho slova. Zatial mi nikto nevysvetlil preco zacali. Je to ubohy kokotizmus,sorry za slovnik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
sakra,sakra,sakra som napisal ze nebudem radit aleeeee, co uz. obcas treba poradit a pomoct
@Nikeboy ... dobreee
2. zacni si to davat s nim
Tam ziadne ultimatum nepomoze........ Kto je raz zavisly na drogach musi podstupit liecenie takze podla mna by to mali riesit jeho rodicia a ty by si mu na tom lieceni mala byt psychycka opora....
Pokial s tym len zacal moze to zvladnut aj sam ale musi chciet. Lenze ak nechape do akych problemov sa moze dostat zase by tvoje ultimatum bral len ako obmedzovanie osobnej slobody. Proste rebelizmus......
Musis najst iny sposob. Ale keby vsetko zlihalo nikdy nikdy nikdy NIKDY nedovol aby ta do toho akymkolvek sposobom zastiahol. Drogy su svinstvo ! A neoplati sa za ne riskovat !
vela stastia
@zoozoo Ak uz prekrocil urcitu liniu, je to fetak. Pre lasku sa velmi tzko vzda peria. Nepripustaj si ho moc k sebe, moze ta to vyjst draho a aj velmi ranit. Dobre i rozmysli, ci ti ten vztah za to stoji.
podla mna ti ten vztah zato nestoji
ak si nechce dat poradit a zaujimaju ho viac drogy... rozist sa
ale tak ty musis vediet ci ti to stoji za to, ma to perspektivu?
trosku tvrde..ale pravdive..
@Hluzar o to že by ma do toho zatiahol sa nemusíš báť, ja nie som ten typ čo keď chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť a na to sa mám príliš rada... a aj on vie že raz by mi to ponúkol a už by ma viac neuvidel
Nič v zlom, ale na tvojom mieste by som naivne nečakala, že sa k vôli tebe zmení. Možno ešte nie je v štádiu, že ho "nutne" potrebuje, ale aj na to raz príde ale je sprostý a nevie to. Buď to zatrhne teraz a včas, alebo vôbec - a vtedy ho už môžeš zvysoka okašlať, pretože čím bude závislejší, tým to bude horšie.
Láska nie je všetko.. je to naivita ak dúfaš, že ťa poslúchne lebo ty ho ľúbiš.
@25 BS